Primele imagini de la căsătoria civilă a Simonei Halep cu Toni Iuruc

0

Simona Halep și Toni Iuruc se căsătoresc civil astăzi, 15 septembrie, iar ceremonia, care va avea loc pe plajă, la malul mării, a fost anunțată la ora 16:00. În cea mai importantă zi din viața ei, tenismena a uimit cu eleganța și bunul gust în privința vestimentației pe care a ales-o. Simona a purtat o rochie de culoare auriu închis, lejeră, lungă până în pământ.

242051623_387089839456483_8991882080603410704_n

Sportiva a atras atenția tuturor, prin eleganță. Cu zâmbetul pe buze, ea a salutat jurnaliștii care s-au adunat pentru a imortaliza evenimentul. Petrecerea are loc chiar în clubul în care cei doi s-au cunoscut în urmă cu aproape 3 ani. Invitații au început să ajungă, rând pe rând. După părinții Simonei Halep, și-au făcut apariția și fratele tenismenei, Nicolae, însoțit de soție și de cei doi copii.

haleo-3

Printre primii invitați sosiți la eveniment s-au aflat Ilie Năstase și soția sa, Ioana. Cei doi au fost întâmpinați de Toni Iuruc. Tatăl și mama Simonei Halep, extrem de emoționați Tatăl și mama Simonei Halep au plecat de acasă puțin după ora 15.00. Extrem de eleganți și emoționați, cei doi abia și-au găsit cuvintele, pentru a-și exprima fericirea.

simona

Mama tenismenei a îmbrăcat un costum crem din două piese, sacou și fustă, în timp ce soțul ei, Stere, a purtat un costum negru, simplu, dar foarte elegant. „Vă mulțumesc pentru atenție. Am emoții ca fiecare mamă, atunci când vine această zi pentru copilul ei. M-am rugat să fie o zi cu soare, o zi liniștită. Vă mulțumesc încă odată”, a spus mama Simonei Halep înainte de cununia fiicei sale.