Prima reacție a lui Marius Elisei, după despărțirea de Oana Roman: „Chiar m-am jurat”

loading...

Vestea că Oana Roman și Marius Elisei nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în showbiz-ul autohton! Fiica lui Petre Roman a fost cea care a făcut anunțul, pe contul său de socializare, în urmă cu foarte puțin timp, iar acum a urmat și reacția soțului ei!

În ultima vreme, lumea mondenă românească a fost luată cu asalt de foarte multe separări și divorțuri neașteptate între cuplurile din showbiz. Printre ele se numără și Oana Roman cu Marius Elisei care au decis să își spună “Adio”.

Pe contul său de socializare, Oana Roman a ținut sa precizeze că decizia i-a aparținut în totalitate lui Marius Elisei, care a plecat de acasă, iar cu el a luat și afacerea familiei, un proiect în care Oana a investit foarte mult timp și foarte mulți bani.

Oana Roman a mărturisit că a avut încredere absolută în partenerul de viața, motiv pentru care toate actele afacerii au fost puse pe numele lui, însă mare i-a fost uimirea atunci când Marius Elisei a plecat cu tot cu proiectul ei.

”Am înțeles că nu se mai poate merge mai departe și o să-mi văd de drumul meu, atât din punct de vedere al vieții profesionale cât și personale. Cred că e cea mai bună decizie și cea mai corectă. Eu trebuie să mă concentrez să-mi văd de acest copil minunat pe care îl am și să-mi văd de viața mea”, a spus Oana Roman pe Instagram!

După ce Oana Roman le-a detaliat urmăritorilor ei de pe social media varianta ei a despărțirii de Marius Elisei, bărbatul a scris trei versuri sugestive din noua piesă a lui Pepe care se referă la faptul că deși partenera a gresit de atâtea ori, tot el a fost cel care a cedat, de fiecare dată.

Oare să existe un alt adevăr în ceea ce privește separarea dintre Oana Roman și Marius Elisei? Rămâne de văzut! Așa că stați pe www.antenastars.ro pentru mai multe detalii.

loading...