Prima reacție a Irinei Fodor după ce s-au publicat fotografii cu ea acasă la Ștefan Bănică Jr

Presa a vuit o săptămână întreagă despre apariția Irinei Fodor acasă la Ștefan Bănică Jr. Cei doi prezintă împreună emisiunea Dancing on Ice la Antena 1, astfel încât este evident că întâlnirile dintre ei sunt firești, pentru a se pregăti de rolul de prezentatori.

Totuși, din cauza numeroaselor articole, publicate în special în mediul online, Irina Fodor a simțit nevoia să explice exact ce s-a întâmplat. Prezentatoarea a explicat că la întâlnirea celor doi, care era o ședință de lucru pentru Dancing on Ice, au fost prezente mai multe persoane. În locuință s-a aflat și soția lui Ștefan Bănică Jr, Lavinia Pârva.

De o săptămână, colegii din presă creează titluri care mai de care mai bombastice și preiau în buclă o informație artificială, fără a verifica realitatea.
Întâmplător, împărțim aceeași meserie, pentru că și eu am fost 10 ani reporter, dar am fost învățată, la facultate și de-a lungul timpului, să verific sursele și să lucrez cu dovezi.
Așadar, dacă nu m-a sunat nimeni până acum să mă întrebe cum au stat lucrurile de fapt, fidelă principiilor, am hotărât să arăt eu care este adevărul, ca să nu mai existe discuții aberante și inutile.
Întâlnirea despre care s-a scris în diferite moduri a fost, de fapt, o ședință legată de proiectul live pe care îl prezentăm. Lucrurile au fost scoase din context, persoane prezente la fața locului au fost evitate în fotografii și așa s-a creat o știre falsă. Sunt absolut convinsă că există imagini și cu ceilalți colegi care au venit la întâlnire sau cu Lavinia, care a coborât o dată cu Ștefan din mașina lor, dar nu ar mai fi existat nici un interes pentru articol dacă le-ar fi arătat și pe acelea.
Asta e tot ce am de spus și ce aș fi spus de la început, dacă mă întreba cineva, măcar cei care au preluat informația cu copy-paste de la sursa initială, care sigur are toate fotografiile, dar nu vrea să le publice, pentru că nu ar mai fi nimic “spectaculos/scandalos” în așa-zisa lor “paparazzeală a anului”. Vă mulțumesc frumos! Numai bine tuturor!

Ce audienţe face emisiunea de dans pe gheaţă – Dancing on Ice – Vis în doi

La ediţia de sâmbătă, 2 aprilie, show-ul prezentat de Ştefan Bănică şi Irina Fodor a fost pe locul al doilea, după Pro TV.

Publicitate
La nivelul întregii ţări, de exemplu, aproape 900.000 de români s-au uitat în fiecare minut la emisiune, faţă de aproape 1,1 milioane la Pro TV. Pe toate segmentele, clasamentul a fost acelaşi: Pro TV, Antena 1, Kanal D. La ce diferenţe, în continuare.

Ce au difuzat sâmbătă posturile TV?

În timp ce pe Antena 1 era Dancing on Ice, Pro TV a difuzat două filme: Jumanji: Nivelul următor (până la 22.00) şi apoi Jumper: oriunde, oricând. În acelaşi timp, pe Kanal D au fost emisiunile Se strigă darul (până la 22.30) şi Ochii din umbră.

Naţional. La nivelul întregii ţări, s-au uitat la Dancing on Ice, aproape 900.000 de români în fiecare minut. În acelaşi timp, Pro TV, primul loc, avea cu filmele aproape 1,1 milioane de români pe post.

Urban. Diferenţa dintre Pro TV şi Antena 1 a fost mai mică la oraşe: o medie de 540.000 de telespectatori pentru filmele de pe Pro TV şi de 520.000 pentru show-ul de dans.

Comercial Urban 21-54 de ani. Şi pe publicul comercial, Dancing on Ice a fost pe locul al doilea, după Pro TV.

Aproape 210.000 de telespectatori din segmentul comercial a avut emisiunea de pe Antena 1. În acelaşi timp, Pro TV a atras 340.000 de telespectatori din acest target.