Prima imagine cu Lidia Buble și Harlys Becerra, presupusul iubit. Cum s-au fotografiat împreună

0

Soarele a răsărit și pe strada artistei. La mai bine de un an după despărțirea de Răzvan Simion, Lidia Buble ar avea acum un iubit. Prima imagine cu artista și Harlys Beccera, presupusul partener al vedetei. Cei doi au apărut împreună alături de alți prieteni. Lidia Buble și-a pus fanii pe jar, după ce în vacanța din Ibiza a dat de înțeles că nu ar mai fi singură, ci ar avea o relație cu Harlys Becerra. Actorul de origine cubaneză îi lasă aproape la fiecare poză complimente artistei.

Pe una dintre rețelele de socializare a apărut prima imagine cu Lidia Buble și Harlys Becerra, presupusul iubit. Cei doi stau la masă unul lângă celălalt, iar în fotografie mai sunt încă doi prieteni. Până acum, cântăreața nu a făcut nicio declarație despre actuala sa relație, însă de fiecare dată ea a fost extrem de discretă în ceea ce privește viața personală. Presupusul iubit al Lidiei Buble este un celebru actor cubanez, care a jucat în serialul „Vis a vis” de pe Netflix. Fosta iubită a lui Răzvan Simion a fost în vacanță în Ibiza, acolo unde a însoțit-o și Harlys Becerra.

Lidia Buble și Răzvan Simion s-au despărțit după 5 ani de relație Povestea de dragoste dintre Lidia Buble și Răzvan Simion a ajuns la final după 5 ani. La vremea respectivă, prezentatorul de la Antena 1 a dat vestea despărțirii. Deși au luat-o pe drumuri separate, Răzvan Simion a continuat să formeze o pereche cu Lidia Buble pe partea profesională, el fiind managerul artistei. „Sunt de părere că marea dragoste există o dată în viață. Nu știu dacă se poate să iubești și să te îndrăgostești la modul ăla nebun de mai multe ori.

lidia-buble-iubit

Că după te mai îndrăgostești și iubești e altceva. Te mai îndrăgostești, dar nu dragostea aia mare, dragostea vieții tale poate fi o singură dată, o singură femeie sau un singur bărbat. Eu cred că Răzvan a fost marea mea dragoste. Așa am simțit eu. N-a fost ușor, dar între noi s-a consumat ce a fost de consumat. Aș fi ipocrită să spun că nu îl mai iubesc. Da, îl iubesc într-un alt fel și într-un alt mod. Dragostea se transformă”, a declarat Lidia Buble la acea vreme.