Previziunile Astrolov pentru luna Aprilie

Vezi care sunt previziunile lunii Aprilie 2022, conform astrologului Lavinia Badea, de la Astrolov.ro.

In 5 aprilie, Venus iese din Varsator si se muta in Pesti. empatie si dragoste neconditionata. Ne vom simti mai conectati spiritual si avem capacitatea de a crea intimitate.

Marte e in conjunctie cu Saturn. Avem nevoie de libertate si independneta, insa ne e greu sa vedem luminita de la capatul tunelului. Posibil sa ne simtim ingreunati, dar in cele din urma cu disciplina o sa reusim ce ne propunem.

In 11 aprilie, Mercur trece in semnul Taur. Vom incepe sa fim mai putin impulsivi mental si in comunicare, mai cu picioarele pe pamant in decizii.

12 aprilie si Jupiter face conjunctie cu Neptun. Empatie, sensibilitate, putere de a simti oamenii.

In 15 aprilie, Marte se muta in Pesti. Devenim mai visatori, mai putin motivati, nu ne corelam cu disciplina. Lasam multe lucruri in coada de peste. Suntem totusi mult mai creativi si intuitivi.

In 16 aprilie avem Luna Plina in Balanta. Echilibru in relatii. Acest moment va avea un impact pozitiv asupra parteneriatelor in care depune energie.

18 aprilie, Soare cuadratura Pluto. Cum ar fi sa renastem? Ar fi ceva daca ne si dorim si facem ceva in sensul acesta. Dorinta se simte.
In 20 aprilie, Soarele ajunge in Taur. Incepe sezonul lor. Calmi, asezati, lectia noastra va fi sa incetinim si sa ne dam voie sa ne bucuram de lucrurile simple. Sa ne conectam, sa fim atenti la ceea ce se petrece in lumea noastra interioara.

In 24 aprilie, Mercur face cuadratura cu Saturn. Ne simtim limitati, nu reusim sa ne coordonam verbal si in comunicare. Nu e o zi buna pentru a lua decizii.