Premierul Florin Cîțu se va vaccina împotriva noului coronavirus

loading...

Premierul Florin Cîțu a făcut un anunț important în plină campanie de vaccinare. Ce se va întâmpla sâmbătă, 16 ianuarie 2021, începând cu ora 12:00?

Autoritățile din România atrag atenția că vaccinul anti-COVID-19 este sigur și eficient, motiv pentru care îi îndeamnă pe români să se vaccineze. Pentru a demonstra că nu există efecte adverse și că vaccinul poate fi făcut de oricine, premierul Florin Cîțu a decis să se vaccineze public, acesta dorind să fie un exemplu pentru români.

Unde se va vaccina premierul Florin Cîțu?

După președintele Klaus Iohannis, acum a venit rândul premierului Florin Cîțu să se vaccineze împotriva noului coronavirus. Premierul a anunțat că se va vaccina sâmbătă, la ora 12:00, la Spitalul Militar Carol Davila.

„Sâmbătă mă vaccinez și va fi public”, a anunțat premierul Florin Cîțu, în cadrul unei conferințe de presă, potrivit digi24.ro .

În contextul în care o mulțime de români încă sunt sceptici atunci când vine vorba despre vaccinul anti-Covid-19, reprezentanții autorităților au decis ca vaccinarea președintelui Klaus Iohannis, dar și a premierului Florin Cîțu să fie publică, astfel încât să nu mai existe suspiciuni.

Președintele Klaus Iohannis s-a vaccinat împotriva noului coronavirus în cursul zilei de vineri, 15 ianuarie 2021, iar la scurt timp după ce întreg momentul a fost făcut public, șeful statului a făcut o serie de declarații.

„Tocmai m-am vaccinat. Este o procedură simplă, nu doare și vreau să subliniez că acest vaccin este sigur, este eficient și recomand tuturor vaccinarea. Vaccinarea, împreună cu respectarea măsurilor de restricție, ne vor scoate din pandemie ”, a declarat Klaus Iohannis după ce a fost vaccinat împotriva Covid-19.

cvbxvc

Șeful statului s-a vaccinat la Spitalul Militar din Capitală, iar momentul a fost transmis live de către televiziuni, dar și pe internet.

Campania de vaccinare este în plină desfășurare în România, iar autoritățile atrag atenția că vaccinul poate pune capăt pandemiei, însă doar dacă un număr însemnat de persoane vor alege să se vaccineze în perioada următoare.

loading...