Plușica de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm. Cum arată acum

Plușica de la Puterea Dragostei e de nerecunoscut, după ce a slăbit enorm. Fosta concurentă s-a schimbat atât de mult, încât mulți ar fi confundat-o cu fosta ei colegă de emisiune, Bianca Comănici. Nu doar că a scăpat de kilogramele în plus, ci și-a făcut o schimbare radicală și la nivelul părului. A optat pentru o culoare complet diferită, astfel că acum nu mai e blondă.

Raluca Marina sau Plușica, așa cum s-a făcut cunoscută la Puterea Dragostei, a fost una dintre cele mai iubite concurente din emisiune. A participat în sezonul 1 și și-a dorit foarte mult să-și facă o relație. Cu toate că Daniel i-a picat cu tronc și a făcut-o să se îndrăgostească până peste cap, relația lor nu a rezistat în timp.

Odată cu participarea la Puterea Dragostei, Plușica a devenit foarte cunoscută pe rețelele de socializare. În prezent, fosta concurentă se laudă cu mii de fani ce-i urmăresc zilnic activitățile. Raluca Marin este foarte activă pe social media și îi ține la curent cu tot ce mai e nou în viața ei. De departe, cea mai mare schimbare cu care i-a uluit a fost faptul că a slăbit enorm.

După ce a participat la Puterea Dragostei, Plușica s-a pus pe fapte mari. Hotărâtă să facă o schimbare semnificativă în viața ei, ea s-a pus pe slăbit. Cu timpul, ea a ajuns la silueta ideală, iar acum are o talie de viespe, ca trasă prin inel. Dar asta nu e tot! În plus, ea și-a schimbat culoarea părului cu una mult mai închisă, iar lumea o confundă deseori cu… Bianca Comănici! Imaginile uluitoare cu ea le puteți vedea în GALERIA FOTO.

Plușica de la Puterea Dragostei, după ce a făcut videochat

Plușica, fosta concurentă de la Puterea Dragostei, a recunoscut că a făcut videochat. Raluca Marina a povestit că doar în prima zi i s-a părut dificil, pentru că nu mai făcuse asta niciodată, însă ulterior s-a obișnuit. Ea a mărtuirisit că se s-a simțit foarte în largul ei.

„Prima mea săptămână nu a fost deloc grea. Pot spune doar că prima mea zi a fost puțin… dificilă doar pentru că era un domeniu nou și nu mai făcusem asta niciodată. Dar eu am o păerere destul de bună despre mine și pur și simplu mă priveam în cameră și îmi plăcea ce văd. Făceam gesturi, dansam sau îmi aranjam părul exact așa cum îmi plăcea mie să mă văd.

M-am simțit în largul meu. Am înțeles că în fața camerei trebuie să fii în largul tău și să le arăți oamenilor partea ta frumoasă’, a spus Plușica de la Puterea Dragostei într-un filmuleț de pe contul de Youtube al studioului la care lucra, notează kanald.ro.