Dupa ce Madalina Manole s-a stins din viata, a izbucnit un scandal intre Petru Mircea si familia cantaretei. In urma cu ceva vreme, fratele regretatei artiste a lansat o serie de acuzatii grave la adresa barbatului. Potrivit spuselor lui Marian Manole, acesta ar avea o relatie cu una dintre cele mai bune prietene ale Madalinei.

Marian Manole a făcut o serie de dezvăluiri incredibile despre fostul soț al surorii sale! Fratele Mădălinei Manole consideră că Petru Mircea este criminalul moral al cântăreței, iar acțiunile sale de după moartea soției ar reprezenta cea mai bună dovadă.

Mai mult de atât, Marian a mărturisit că nu îl va ierta niciodată pe fostul cumnat pentru faptul că l-a ținut departe pe fiul Mădălinei, de toată familia Manole.

”Nu pot uita că a adus imediat o altă femeie în casa surorii mele. Nu îl pot ierta că atâția amar de amar de ani nu ne-a lăsat să ne vedem nepotul. A zis la TV că vrem banii Mădălinei, dar de fapt el i-a luat pe toți”, a declarat Marian Manole, potrivit antenastars.ro.

Fratele Mădălinei Manole l-a catalogat pe Petru Mircea drept un oportunist care se bucura de averea artistei și după moarte ei, beneficiind de banii din drepturile de autor. Totdată, Mircea Manole a dezvăluit că noua iubită a fostului cumnat ar fi nimeni alta decât cea care se numea “cea mai bună prietenă a Mădălinei”.

”El a rămas cu toți, el încasează banii din drepturi de autor, tot. Nu m-ar mira ca nepotul meu să spună mamă acelei femei, celebra blondă, care susținea că este cea mai bună prietenă a Mădălinei, pentru ca mai apoi să ia îi ia locul în patul soțului ei, Halal prietenă. Vreau să îl demasc că simt că nu mai pot, murim toți puțin câte puțin”, a mai spus el.