Pepe, amănunte exclusive despre relația cu fiicele sale, după separarea de Raluca Pastramă: „Nu o să apar niciodată vulnerabil”

loading...

Vestea că Pepe și Raluca Pastramă nu mai formează un cuplu a picat ca o bombă în lumea mondenă românească. Deși la început se anunțase a fi un divorț pe cale amiabilă, odată ce a ieșit la iveală infidelitatea brunetei, lucrurile s-au schimbat radical. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Pepe a oferit detalii atât despre cum este relația cu fiicele sale, odată cu separarea de Raluca Pastramă, dar și care este poziția lui în ceea ce privește o posibilă reîmpăcare cu aceasta.

Mai transparent ca niciodată, Pepe a dezvăluit în cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, că ultimele două luni au fost extrem de grele pentru el. Chiar și așa, artistul a etichetat tot ce s-a întâmplat ca o lecție de viață pe care a primit-o dur, dar din care a avut și foarte multe de învățat.

Mai mult decât atât, artistul a mărturisit că una dintre lecțiile de viață pe care le-a primit a fost chiar din partea fiicelor sale. Pepe a povestit în detaliu despre momentul în care Raluca a decis să plece din căminul familiei și cum au reacționat micuțele lor.

„Sunt multe momente în care am învăţat de la copii. Plecase Raluca de acasă de o săptămână şi era dressingul ei gol şi mai erau nişte haine pe care nu le-a mai luat că nu le purta. Eu aranjam în dressing hainele fetiţelor. Am zis fără să îmi dau seama că trebuie să îşi ia şi hainele astea odată de aici, dar nu cu răutate. Maria mi-a zis că le ia când vrea ea, să nu îi spun că se supără. Atunci am simţit că trebuie să învăţ de la copiii mei. În aceeaşi poziţie sunt hainele şi acum. Nu îmi este frică de nimic”, a declarat Pepe în cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars.

Totodată, artistul a mărturisit că deși a primit o mare lovitură din partea Ralucăi, și-a ascuns durerea de la bun început în fața micuțelor sale, pentru că nu vrea să le lase să vadă un bărbat vulnerabil, ci un tată pe care se pot baza indiferent de situația în care se află.

„Trebuie să ştie că acolo găsesc mereu rezolvare. Nu o să apar niciodată vulnerabil în faţa copiilor mei. De multe ori nu e bine, dar le îndeplinesc orice dorinţă. Am avut momente când nu s-a putut şi au înţeles. Nu sunt exagerat, dar pentru copiii tăi poţi orice”, a mai spus artistul.

loading...