Pe ce cheltuie Jador banii. Cântărețul a recunoscut că umblă cu telefonul spart

0

Jador este pe culmile succesului. Îi merge foarte bine pe plan profesional, mai ales de când s-a întors de la Survivor România, competiția în care mulți l-au cunoscut așa cum este el cu adevărat. Au fost voci care au susținut sus și tare că el va câștiga, dar nu a fost așa. Jador s-a accidentat în timpul competiției, iar după ce a fost supus mai multor investigații, medicii i-au recomandat să se întoarcă în țară. Chiar și așa, încasările de la Survivor i-au rotunjit veniturile lui Jador care, cu modestia cu care ne-a obișnuit, a spus ce face cu banii.

Pe ce cheltuie Jador banii. Care sunt lucrurile în care investește

Invitat într-o emisiune online, cântărețul a vorbit sincer despre puterea banilor, cum îi cheltuiește, care sunt domeniile lui de interes, și în ce investește. În primul rând, cu o altă ocazie, Jador a spus că are grijă de modul în care apare în fața publicului și se preocupă să fie bine îmbrăcat, tuns și aranjat pentru a arătat respectul pe care îl poartă publicului. Cu alte cuvinte, cântărețul investește în ținutele sale de scenă, dar să vedem, totuși, pe ce mai cheltuie acesta banii.

Jador a spus că nu îl interesează să aibă un telefon scump sau un ceas de lux. Artistul a recunoscut că umblă cu un telefon mobil al cărui ecran este spart și că nici ceasuri foarte scumpe nu are. În schimb, Jador urmărește să investească banii pe care îți face.

Eu muncesc mai mult decat un om normal. Eu sunt dupa o luna de munca si cantari in fiecare zi (…)Dar eu am telefon spart, eu incerc sa investesc, nu o sa vezi niciodata un om bogat si care gandeste managerial sa aiba Rolex la mana. E o investite proasta. Nici nu creste, nici nu scade pretul, a spus Jador în emisiunea online, În oglindă.

Jador își ajută financiar familia și frații

Din categoria lucrurilor pe care Jador își cheltuie banii intră bolidul de lux la care nu ar renunța, dar și hainele cu care se prezintă la concerte și când este invitat în emisiuni de televiziune. Cântărețul a spus că muncește de mic și că are grijă să-și ajute familia și prietenii. El a dezvăluit că întreține cel puțin 30 de familii, angajați, colaboratori, oameni fără de care nu ar putea să-și facă meseria.

Artistul se mândrește cu faptul că nu are vicii. Recunoaște că mai consumă alcool, dar spune că nu exagerează niciodată și că sub nicio formă nu ar vrea să o dezamăgească pe mama lui.