Paula Seling arată extraordinar la 43 de ani. Imagini de la mare fără machiaj

Paula Seling, una dintre cele mai elegante și diafane prezențe din peisajul muzical românesc, a uimit mereu cu silueta de puștoaică și cu tonusul bun. Are 43 de ani, dar arată mult mai tânără și la trup, și la chip. Zilele trecute, artista a plecat în vacanță la mare, de unde a împărtășit cu fanii câteva imagini.

Paula Seling și Soțul ei, Radu, au ales litoralul bulgăresc pentru a se bucura de câteva zile de relaxare. S-au cazat la un hotel de pe plajă și s-au bucurat de valuri, de nisip și de soare, dar și de timpul liber petrecut după bunul plac.

Din când în când, Paula îi bucură pe internauți cu poze în care nu apare îmbrăcată în hainele de scenă. În blugi sau în rochii scurte, aceasta demonstrează că se menține într-o formă fizică de invidiat. De data aceasta, s-a pozat fără pic de machiaj pe față, la malul mării, înainte de a intra în valuri. Aceasta are un chip proaspăt și tânăr, fără riduri, îmbujorat de razele soarelui.

Vedeta s-a lăsat surprinsă și pe marginea piscinei hotelului, îmbrăcată într-o rochie scurtă, cu paiete, pe care a lăsat-o lejer pe umeri. Cu un cocktail în mână și un zâmbet pe față, Paula și-a cucerit din nou admiratorii.

PTgwMCZoYXNoPTI3M2JlMTU4ZTM4MWU2NTNhODA0OTU4ZjA4ODA5YzA3.thumb

Paula Seling are 43 de ani, însă reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat. Ea a mărturisit, în urmă cu câțiva ani, că are zile în care nu mănâncă deloc. De asemenea, ea a dezvăluit că are un metabolism ce-i permite să nu ia în greutate ușor. Secretul cel mai mare al vedetei este lipsa cărnii din toate mâncărurile ei.

“Sunt vegană, adică am scos din alimentaţie orice produs de origine animală, inclusiv peştele şi fructele de mare. Prima oară am renunţat la carne în urma vizionării documentarului „Generaţia Fast Food“, unde am văzut cum industria alimentară tratează animalele. E oribil. Am decis să nu mai particip la aşa ceva. Apoi, în urmă cu patru ani, am citit nişte materiale despre nutriţie, am vizionat câteva documentare şi am înţeles beneficiile vieţii vegane. Apoi totul a culminat cu explicaţiile domnului Dr. Liviu Deacu despre nutriţie şi cum e bine să ne hrănim. Mă simt în echilibru acum” , a mărturisit recent Paula pentru clickpentrufemei.ro.