Olivia Păunescu a experimentat un altfel de turism în Grecia. Vedeta Antenei 1 a mers cu trăsura

De mai mulți ani încoace, Olivia Păunescu își petrece vacanțele de vară în Grecia, țară care a devenit destinația preferată pentru concediii atât pentru cât și pentru soțul ei. Însă prezentatoarea Observatorului de la ora 17.00, de la Antena 1, nu este adepta sejururilor clasice, ci preferă și alte alterntive. Recent, Olivia a încercat și un altfel de mijloc de transport pe tărâmurile elene. Despre ce este vorba mai exact?

Olivia Păunescu are parte zilele acestea de o altă vacanță de vis în destinația sa preferată, Grecia. De altfel, mai toate concediile de vară și le petrece alături de soțului ei acolo.

Grecia este, vara, destinația noastră preferată de vacanță. Și în special Grecia nedescoperită de turismul de masă”, ne-a declarat prezentatoare Observatorluui de la ora 17.00.

Și anul acesta am ales o minunată locație din peninsula Peloponnese unde, odată ce pășești, te transpui în atmosfera romantică de început de secol al XX-lea și unde principalul mijloc de transport este trăsura. Și pentru că am descoperit frumusețile acestei țări călătorind cu mașina, nu stăm locului. Pentru cea de-a doua parte a concediului, ne întoarcem pe continent, pe brațul Kassandra, un alt loc minunat, pe care l-am descoperit cu câțiva ani în urmă și unde revenim mereu cu plăcere”, ne-a mai povestit Olivia.

Alături de ea se află soțul ei, pe care vedeta Antenei 1 îl ferește de ochii publicului. De altfel, pe conturile sale de socializare, Olivia nu postează imagini cu partenerul ei de viață. În schimb, acesta suprinde cele mai frumoase cadre cu soția sa pe care apoi le postează pe Instagram ori pe Facebook.

Cei doi s-au căsătorit în urmă cu aproape 3 ani, iar evenimentul a fost ferit de ochii presei. Cununia civilă a avut loc în București, iar ceremonia religioasă s-a desfășurat tocmai în Dubai.

„Pur şi simplu nu pot sã pun în cuvinte ceea ce am trãit în cea mai frumoasã zi din viaţa mea! Acest eveniment a fost o încununare a iubirii noastre, un vis pe care l-am trãit în braţele bãrbatului meu. A fost un moment unic!”,a declarat vedeta Antenei 1 emoționată, la acel moment.

Răsfățată de soț

Presa mondenă a scris despre soțul Oliviei, în 2019, când a apărut vestea nunții în secret, că acesta s-ar numi Ștefan și că între cei doi ar fi o diferență de 20 de ani.

Vedeta Antenei 1 nu a dat detalii legate de partenerul său de viață, însă am reușit să aflăm care este cel mai frumos cadou primit de la jumătatea sa.

Iubirea, atenția și susținerea lui în fiecare zi. Pentru mine, acestea sunt daruri de preț. Nu prea ne facem cadouri. Suntem mai degrabă genul de cuplu care își face împreună bucurii”, ne-a mărturisit Olivia Păunescu.