Oferte de neegalat la Lidl. Cele mai tari gadgeturi se vând la preţ de chilipir. Va fi bătaie la rafturi

Lidl anunţă oferte imbatabile la cele mai tari gadgeturi. În săptămâna 15-21 august, românii beneficiază de promoţii inedite la o gamă variată de produse.

Oferte de neegalat la Lidl. Doar în această săptămână clienţii magazinelor LIDL pot beneficia de promoţii la o gamă variată de gadgeturi.

Oferte de neegalat la Lidl. Sunt promoţii în toate magazinele

Retailerul german anunţă că în săptămâna 15-21 august românii pot cumpăra un dispozitiv electronic Parkside util pentru mașină și casă. Este vorba despre o cameră cu display, care poate fi folosită pentru a verifica spațiile greu accesibile din automobile, precum zona motorului, scurgeri, canalizări sau locurile de după mobilier în care scapă frecvent obiecte.

Dispozitivul permite fotografierea și poate stoca până la 2.000 de imagini în memoria internă. Sonda cu cameră este rezistentă la murdărie și apă (certificare IP67) și are diametru de 8 mm. Sunt disponibile șase LED-uri albe, cu intensitate reglabilă, pentru iluminare. Display-ul LCD al camerei are diagonală de 2.8” și rezoluție de 240 x 320 pixeli.

Dispozitivul dispune și de zoom digital în patru trepte. Preţul camerei este de doar 279 de lei.

De asemenea, la un preţ avantajos poate fi cumpărat şi aparatul de hidromasaj pentru picioare. Acesta stimulează fluxul sanguin și dispune de patru role pentru masaj. Aparatul de hidromasaj consumă foarte puţină energie şi beneficiază de o garanţie de trei ani. Costă doar 139 de lei.

Un alt dispozitiv pe care îl poţi cumpăra săptămâna asta la un preţ avantajos este aspitatorul de mână umed-uscat cu acumulator. Acesta este dotat cu un port de încărcare pe USB Type-C, are un rezervor de 250 ml, baterie de 2000 mAh.

Cântar cu funcție vocală este un alt gadget pe care îl poţi cumpăra la promoţie zilele acestea. De asemenea, la ofertă se mai află şi reflectorul de 100W cu 140 LED-uri. Acesta dispune de un senzor de mișcare și se activează de la o distanță de până la 8 metri – luminozitate de 10000 lm.

Vezi mai multe oferte în noul catalog Lidl.

Lidl este un lanț de magazine de tip discount fondat în Germania, operat de concernul Lidl Stiftung & Co. KG cu sediul în orașul Neckarsulm. Lidl deține peste 10.000 de magazine la nivel internațional. Acestea se află situate în Germania, Franța, Austria, Belgia, precum și în alte țări din Europa de Vest, Europa Centrală, Europa de Nord și Europa de Est.