Oana și Viorel Lis nu se mai înțeleg. Motivul real pentru care stau în tensiune

0

Viorel Lis dă înapoi în demersul adopției, pe care soția lui l-a inițiat. Părea că se obișnuise cu ideea, dar acum când lucrurile au devenit serioase, fostul primar al Capitalei dezaprobă inițiativa soției lui. Oana își dorește foarte mult un copil, s-a ocupat de toate formalitățile, a pregătit chiar și camera copilului, așteptând venirea acestuia în familia Lis, așa cum se cuvine. Pe de altă parte, soțul ei nu este de acord cu ideea de a adopta un copil și din cauza aceasta au apărut tensiunile în familia lor.

De ce nu vrea Viorel Lis să adopte un copil

Se pare că fostul primar al Capitalei este reticent la ideea de adopție și i-a spus de la început Oanei că nu este de acord, având și un argument care să îi susțină punctul de vedere. Într-un interviu la Antena Stars, Viorel Lis a spus că este periculos să adopți un copil pentru că nu știi ce fel de caracter va avea.

În replică, Oana i-a spus că va face asta cu sau fără acceptul lui și că Viorel spune asta pentru că el are deja copii.

Oana Lis a făcut toate formalitățile pentru a primi certificatul de părinte adoptator și la anul va putea deveni mamă. Vedeta este încrezătoare și spune că, în calitate de psiholog, nu pune fricile pe primul loc, ci se gândește că totul va fi bine.

Părerea mea este că eu o să adopt, indiferent de părerea lui Viorel. El are copiii lui, el și-a trăit viața. Eu, ca psiholog, trebuie să nu pun fricile pe primul loc. De unde știu eu că nu o să fie o relație minunată și eu o să iubesc acel copil și el o să mă iubească pe mine, a spus Oana Lis la Antena Stars.

Oana Lis are certificat de părinte adoptator

Ei bine, Oana nu va da înapoi și va face tot ce este necesar pentru a-și îndeplini visul, cu sau fără sprijinul moral din partea soțului ei. A pus la punct toate detaliile pentru a fi pregătită când familia i se va întregi. Camera copilului este gata, iar Oana a făcut și alte schimbări prin casă înainte de venirea celui mic.

Ba chiar la un moment dat, Oana Lis a spus că și Viorel a cedat locul lui, și că acolo va dormi copilul.

Cel mai probabil, dacă Oana își va îndeplini visul, Viorel va accepta până la urmă un nou membru în familie, de dragul celei care îi este soție și îi oferă tot sprijinul în viață. Reamintim faptul că fostul primar al Capitalei se confruntă cu probleme grave de sănătate și că nu iese din casă neînsoțit.