Oana Roman și Marius Elisei s-au despărțit! Soțul vedetei a plecat de acasă și a lăsat-o și fără afacerea familiei! VIDEO

loading...

O nouă despărțire a lovit din plin showbiz-ul autohton! Oana Roman a anunțat, recent, separarea de Marius Elisei, după ce bărbatul a plecat de acasă, cu tot cu afacerea familiei pe care vedeta a pus-o pe numele lui!

Pe contul ei de socializare, Oana Roman a recunoscut că trece printr-o perioadă extrem de grea. Iar asta din cauza soțului ei care a plecat de acasă. Însă asta nu este tot! Vedeta susține că Marius Elisei a plecat cu tot cu afacerea pe care au ridicat-o împreună, însă care a fost trecută legal pe numele acestuia.

”Am hotărât să închei, firma, site-ul a rămas pe numele soțului meu. Nu am avut niciun câștig de pe urma acestui proiect”, a spus Oana Roman.

Oana Roman a mai spus, pe contul ei de socializare, că în ciuda eforturilor de a salva mariajul pe care îl are cu Marius Elisei, acesta nu a mai vrut să continue să formeze un cuplu cu aceasta, astfel că vedeta are de gând să se remonteze ca să aibă grijă de fiica sa.

”Practic nu am avut de ales. Nu a fost decizia mea, nu a fost dorința mea. Eu am făcut tot ce am putut, ce am demonstrat că pot, am făcut-o pentru noi ca familie, n-a fost de ajuns”, a mai adăugat vedeta.

În încheierea confesiunilor uluitoare de pe pagina ei personală, Oana Roman le-a mulțumit tuturor celor care au susținut-o și care o fac, în continuare, în momentele critice prin care trece acum.

Mai mult de atât, vedeta a ținut să precizeze că nu va rămâne la pământ și își va reveni de dragul fiicei sale, cât și al mamei sale.

”Acum 31 de ani, pe 21 decembrie, viata mea urma să își schimbe cursul în mod radical, fără ca eu să-mi dau seama foarte clar. Aveam 13 ani. Astăzi viața mea își schimbă iar cursul, sper într-o direcție mai bună. Tot azi este o conjuncție a planetelor care semnifică un nou început. Se aliniază la propriu planetele. Viața mea va fi alta. Nu știu încă sub ce formă. Dar știu că am încredere și de Sus va veni lumina și mi se va arăta calea. Nu regret nimic și știu că pun capul pe pernă în fiecare seara cu sentimentul că am făcut tot ce era uman posibil ca să am grijă de familia mea. Și asta voi face în continuare pentru Isabela și pentru mama. Vă mulțumesc pentru gânduri, încurajări și îmbrățișări. Vi le întorc înzecit”, a scris Oana Roman pe pagina sa de Facebook.

loading...