Oana Lis primește o nouă lovitură! Soția fostului edil al Capitalei nu știe cum să scape de probleme: „Vreau să va cer un sfat…”

Oana și Viorel Lis trăiesc cea mai grea perioadă a vieții lor. Problemele s-au năpustit asupra lor în ultima perioadă și nu știu cum să scape de ele. Cum afecțiunile lui Viorel Lis nu erau de ajuns, Oana Lis a mai avut parte de o experiență extrem de neplăcută, care a pus-o să scoată mulți bani din buzunar, deși nu stătea deloc bine la acest capitol.

Oana Lis a rămas fără mașină

Oana Lis trece prin clipe de groază în acest moment, deși de ceva timp îi merge numai rău. După ce soțul ei a avut multe probleme de sănătate în ultima perioadă și a stat mai mult prin spitale, iar acum are nevoie de sprijin non-stop, o altă problemă a lovit-o pe soția fostului edil al Capitalei, Viorel Lis.

Oana Lis și-a stricat mașina, chiar când avea cea mai mare nevoie de ea. Dintr-o lovitură într-o groapă, mașina s-a stricat complet. A crezut, inițial, că este o problemă minoră și a încercat să pornească mașina din nou, după care aceasta nu a mai mers deloc și acum are nevoie de un nou motor.

Aceasta este disperată, mai ales pentru că are nevoie de mulți bani pentru o asemenea piesă.

Viorel Lis este bine acum și a fost externat din spital. După o lună petrecută într-un centru de recuperare, fostul edil a ajuns din nou acasă, unde soția sa are mare grijă de el și nu îl scapă deloc din ochi. Cu ajutorul oamenilor cu suflet mare, și-a putut cumpăra un scaun cu rotile și a strâns bani pentru a beneficia de cele mai bune tratamente.

Oana spune că bărbatul se simte mai bine acum și lucrurile merg, oarecum, spre bine, deși Lis are o vârstă înaintată. Totuși, are nevoie în continuare de bani pentru medicamente și tot felul de proceduri care să îl ajute să se recupereze. Blondina a mărturisit că și el a ajutat-o atunci când a avut cea mai mare nevoie, motiv pentru care și ea îi va fi alături până la sfârșit.

,,Acum e acasă Viorel. Datorită acestor bani, pot să-i chem să-i facă acasă injecții cu ozon, acupunctură, dar pot chema și un kinetoterapeut. Au donat bani și câteva persoane publice și prieteni de pe Facebook. Le mulțumesc din suflet public tuturor. Și vouă că m-ați susținut.

Viorel are nevoie în continuare de susținere financiară. Dacă puteți și doriți să mai donați pentru el, pentru recuperare și o eventuală operație, acesta e contul lui. RO09BRDE445SV75434934450, Lis Viorel. Vă mulțumim din inimă!”, a susținut ea, pentru ego.ro.