O noua CARANTINA în ianuarie! Cu ce se vor confrunta sute de mii de români în ianuarie

loading...

Sute de mii de români s-ar putea confrunta cu restricții și după sărbători, în ianuarie.

Premierul britanic Boris Johnson a avertizat populația care trăiește în Marea Britanie că, în cazul în care măsurile de siguranță nu sunt respectate, Marea Britanie s-ar putea închide din nou în ianuarie.

În Marea Britanie trăiesc aproximativ 500.000 de români.
„Dacă ne relaxăm acum, riscăm să pierdem controlul asupra acestui virus din nou, risipind câştigurile obţinute cu greu şi forţându-ne să intrăm într-un nou lockdown în noul an, cu toate pagubele pe care le presupune asta.

Ştiu că acest lucru va aduce multe bătăi de cap şi o frustrare specială pentru sectorul nostru al ospitalităţii. Aş vrea să fie altfel, dar dacă este să ţinem deschise şcolile, aşa cum trebuie, atunci opţiunile noastre pentru a doborî această boală sunt limitate”, a declarat premierul britanic Boris Johnson.

Carantina se încheie pe 2 decembrie în Marea Britanie
Premierul Boris Johnson a luat decizia carantinării totale în Marea Britanie timp de o lună, din 5 noiembrie. Carantina se va încheia pe 2 decembrie.

”Pentru prima dată de când a început acest virus, putem vedea o cale de ieşire din pandemie. Ştim în inimile noastre că anul viitor vom reuşi. Mă tem că recomandările ştiinţifice sunt că pe măsură ce ieşim din carantină, nivelurile trebuie să fie mai dure”, a declarat premierul britanic Boris Johnson.

Boris Johnson, care declara anterior că „anul acesta Crăciunul va fi diferit”, a reiterat această opinie.

„Nu pot spune că va fi normal Crăciunul anul acesta. Într-o perioadă de criză, timpul petrecut cu cei dragi este şi mai preţios, pentru oamenii de toate credinţele”, a declarat Boris Johnson.

loading...