O mai stii pe doamna Bamboi, femeia cu 13 copii? Ce s-a ales de ea

Iti mai amintesti de doamna Bamboi, femeia cu 13 copii? In urma cu aproape 12 ani, mama eroina a cucerit toata tara cand si-a expus povestea de viata la TV. Multa lume s-a intrebat ce s-a ales, de fapt, de ea.

Maria Bamboi este numele ei complet. Era doar o femeie obisnuita din Onesti, atunci cand unul dintre fiii ei a participat la Dansez pentru tine. A fost indragita rapid de telespectatori, iar Catalin Maruta a decis chiar sa o numeasca drept asistenta lui in emisiunea de la ProTV.

In anul 2010, atunci cand a aparut in spatiul public, femeia avea 57 de ani. Era extrem de sincera, isi spunea onest opinia, ba chiar critica dur multe personaje din showbiz, atunci cand era cazul. O parte dintre copiii ei munceau in strainatate, asa ca sufletul ei era plin si de multa suferinta.

Printre cei de care s-a luat in direct, la TV, s-au numarat si Victor Slav si Bianca Dragusanu. Femeia nu s-a ferit sa spuna ce crede, de fapt, despre relatia celor doi.

„Chiar asa s-a prostit? Aveam pretentii de la el. Ce are fata aia in ea, bre? Nici pe aia care canta nu-mi placea. Da asa, pe lesinata aia? Nu se potriveste dom’le, nu e pentru el, s-o manance cu varza murata. Victor, mami, ia una mai potrivita pentru tine”, a spus atunci doamna Bamboi.

Prezentatorul emisiunii La Maruta a fost cucerit de umorul si sinceritatea doamnei Bamboi, asa ca a decis sa o ia drept asistenta in platou. Ulterior, cand a aparut in emisiune in anul 2017, a anuntat ca va pleca la copiii ei din Norvegia.

„Da, plec la copii in Norvegia. Am cunoscut o multime de lume prin intermediul tau, lumea ma recunoaste pe strada, acum stati cu ochii pe televizor. Mi s-a mai nascut o nepotica, s-a inmultit familia Bamboi, face un an in decembrie”, declara atunci Maria.