O batrana de 98 de ani a murit dupa ce a fost batuta cu salbaticie si batjocorita de un tanar de 19 ani

loading...

O crima infioratoare a cutremurat comuna Vulturesti din judetul Olt. O batrana de 98 de ani a fost batuta, batjocorita si ucisa de un tanar de 19 ani, care a dat buzna in casa femeii.

Femeia de 98 de ani a murit, in urma bataii crunte, cu pumnii si cu picioarele pe care i-a administrat-o un tanar de 19 ani. Batrana a fost si batjocorita, iar apoi sugrumata de hot, care a dat buzna in casa femeii ca sa ii fure banii.

Ce au descoperit anchetatorii
Politistii au descoperit ca tanarul era drogat cand a actionat si a fost retinut, in noaptea de marti spre miercuri, pentru 24 de ore, sub acuzatia de talharie calificata, omor calificat si viol.

„In fapt, s-a retinut ca, pe fondul consumului de anumite substante (posibil tigara/joint), inculpatul a patruns fara drept in curtea si locuinta victimei B.D., de 98 de ani, din com. Vulturesti, jud. Olt, profitand de starea vadita de vulnerabilitate a acesteia, datorata varstei (98 ani) si starii de sanatate (victima se deplasa cu ajutorul unui baston), cu intentia de a sustrage sume de bani, sens in care i-a aplicat acesteia mai multe lovituri cu palmele, pumnii si picioarele, fara insa a sustrage vreo suma de bani, intrucat nu a gasit.
In continuare, profitand de aceeasi stare de vulnerabilitate a victimei, a intretinut, prin constrangere, raport sexual cu victima, continuand sa o agreseze”, a transmis Parchetul de pe langa Tribunalul Olt, potrivit Mediafax.

loading...