Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu. Ceremonia religioasă. Update

acum 30 de minute
 

George Simion și Ilinca Munteanu, ropote de aplauze din partea publicului

 

Ceremonia începe cu aplauze. George Simion și Ilinca Munteanu au fost primiți de nuntași cu dragoste, voie bună și chiote de fericire.

2b2a304d 6d5b 4969 8175 c41d3605c098

 

acum 32 de minute
 

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie a ajuns la Măciuca pentru nunta lui George Simion

 

Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie este unul dintre preoții care vor oficia slujba. Acesta a ajuns între timp pe câmpul din Măciuca și a fost primit cu voie bună de nuntași.

teodosie 3 teodosie 1 teodosie2

 

acum 35 de minute
 

Nicu Gigantu, show la nunta lui George Simion

 

Nicu Gigantu a fost unul dintre cei invitați să cânte la nunta lui George Simion. Artistul a pus în scenă un adevărat show primit cu ropote de aplauze de cei prezenți.

gigant 2 gigantu

 

acum 1 oră
 

Adriana Bahmuțeanu, vedetă la nunta lui George Simion

 

Printre vedetele care au ținut să fie alături de George Simion se numără și Adriana Bahmuțeanu. Jurnalista a fost asaltată de admiratori.

9fdbdbb2 bd5a 4895 9b14 edf89fc4cf6b

Sute de oameni au dorit să aibă o amintire și i-au solicitat acesteia un selfie.

 

acum 1 oră
 

Nuntași, câtă frunză, câtă iarbă. Îmbulzeală totală la biserica de lemn

 

Apropierea evenimentului a adus și o îmbulzeală totală. Oamenii au vrut să stea cât mai aproape de cei doi miri și să surprindă cadrele cele mai frumoase.

2c3959ad ef0d 409c bf21 97df8f7eaed8 c54b205a 965d 4f96 985f 423b2bc26562 89c683c7 6663 4960 8ec4 03a0b7b9d5c5

Lângă biserica de lemn s-au strâns câteva mii de oameni. Nuntașii spun că nici nu concep să rateze evenimentul și își doresc o poză cu George Simion și viitoarea nevastă a acestuia.

 

acum 1 oră
 

Ilinca Munteanu, mireasa lui George Simion, rochie superbă

 

Ilinca Munteanu, aleasa inimii lui George Simion și-a făcut apariția. Tânăra a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Rochia pe care o poartă, spun oamenii, este de o frumusețe ieșită din comun.

d025b03c 0063 4b7a 878f 3e797e9642f7

a750ff7a 8488 4c19 8f50 5408461e848c

 

acum 1 oră
 

George Simion, prima imagine a zilei în costumul de mire

db79ae19 bd46 40cf a0e9 0341a3d15249

 

acum 1 oră
 

Ce mesaj i-a transmis Claudiu Târziu lui George Simion. ”Să nu uite niciodată”

 

La nunta lui George Simion a venit și colegul Claudiu Târziu. Acesta nu a ezitat o clipă și le-a transmis celor doi să se iubească în viitor la fel cum o fac în acest moment. Târziu și-a adus aminte și de momentul în care Simion l-a anunțat că vrea să se însoare.

„Îi urez să construiască o familie strașnică, adică să trăiască în armonie și în dragoste cu Ilinca, să aibă parte de prunci mulți, așa cum își și doresc după câte știu eu și fiecare zi a vieții lor să fie o bucurie. Să fie o dovadă a alegerii bună pe care au făcut-o astăzi când s-au cununat înaintea lui Dumnezeu. Și să nu uite niciodată că deasupra noastră este un Creator fără de care nimic nu se poate face. Și să facă tot lucrul bun cu Dumnezeu. Noi știam că el este cu Ilinca de mai mult timp, însă prin primăvară și-a asumat și atunci ne-a anunțat și pe noi. Mă bucur pentru ei, sunt niște copii frumoși, amândoi cu multe daruri și pot să facă multe lucruri frumoase împreună dacă se vor iubi toată viața ca acum”, a zis Claudiu Târziu.

6671419e 656a 4e30 9bdf 83049acd5166

Claudiu Târziu a venit la nunta de la Măciuca alături de familie.

 

acum 1 oră
 

Preoții, ultimele detalii pentru cununia religioasă

 

Se fac ultimele pregătiri pentru cununia religioasă. Preoții au sosit la capelă și au început să își aranjeze toate cele necesare.

f116458d 68f3 4355 a77e 1c0db65847bd

acum 2 ore

Maramureșul e fruncea la nunta lui George Simion

 

Fără doar și poate Maramureșul pare să domine nunta lui George Simion. Cel puțin în primele ore. Mai mulți oameni din această zonă a țării au luat cu asalt nunta și arată că se simt de minune.

3ea08352 4126 41c5 be0d 6aebfe8ddb9d

Maramureșenii au fost primiți cu aplauze și aceștia n-au stat o clipă pe gânduri. Au început să danseze, să încingă hore și să le arate tuturor ce înseamnă o nuntă în locurile de unde au venit cu atâta mândrie

acum 2 ore
 

Ce surprize a pregătit George Simion pentru invitați. Echitația, printre posibilitățile de distracție

 

George Simion a pregătit nunta la detaliu. Astfel, parlamentarul a ținut morțiș ca invitații săi să aibă parte de distracții ca la carte.

dc19f65c 3d30 440c bb6e 4f707f073a19

Drept pentru care pe câmpul pe care are loc întregul eveniment a fost amenajat și un spațiu pentru echitație. Un spațiu care se bucură deja de succes

 

acum 2 ore
 

Robert Turcescu a venit cu familia la nunta anului

 

Printre invitații de seamă pe care George Simion îi are se numără și Robert Turcescu. Fostul realizator de televiziune nu a ezitat o clipă și a venit la Măciuca alături de familie.

db08fb01 b67b 4035 8caa fad3e392b866

De altfel, acesta pare că se simte perfect la Măciuca. A avut și un mesaj pentru cei care au criticat ideea liderului AUR de a chema pe toți tomânii la nuntă și care au comparat evenimentul cu nunta lui Corneliu Zelea Codreanu. „Ne doare la bască”, a postat Turcescu pe o rețea de socializare.

 

acum 2 ore
 

Nicolae Voiculeț, primele declarații despre piesa pregătită

 

Nicolae Voiculeț este unul dintre artiștii care vor susține un recital în cadrul nunții lui George Simion. Interpretul nu a ezitat o clipă și a spus în exclusivitate pentru reporteri și ce anume va cânta.

f1054cb8 7dd7 4888 94a6 54b11c918b40

„Am pregătit o piesă specială pentru această zi. Se numește imnul României, asta voi cânta, azi, aici”, a menționat Nicolae Voiculeț

 

acum 2 ore
 

Donații pentru spitalul AUR în cadrul nunții

 

Nunta lui George Simion are și o componentă umanitară. Mai mulți tineri umblă încă de la primele ore cu urne mobile, urne în care se strâng donații de la toți cei prezenți.

componenta umanitara

De remarcat că, la final, toți banii strânși vor fi direcționați către spitalul AUR, proiect în care partidul lui George Simion este implicat. Mai exact, formațiunea politică a anunțat că vrea să construiască o unitate medicală de la zero.

 

acum 3 ore
 

Diana Șoșoacă, atac fără precedent. De ce l-a făcut „cerșetor” pe George Simion

 

Diana Șoșoacă, fostă colegă de partid cu George Simion, nu a ezitat o clipă și l-a desființat pur și simplu pe parlamentarul AUR. Aceasta a transmis că evenimentul este bizar, dezgustător și făcut din cerșelile lui Simion.

acum 3 ore
 

Buchete spectaculoase de flori la capelă. Invitații au rămas fără cuvinte

 

În jurul capelei în care cei doi miri își vor spune DA și în fața Bunului Dumnezeu și-au făcut apariția mai multe buchete spectaculoase de flori.

buchete de flori

De remarcat că acestea sunt artificiale. În superbele ornamente sunt prinse mai multe flori printre care trandafiri, cale și floarea soarelui.

 

acum 3 ore
 

Cum este asigurată paza la nunta lui George Simion cu aleasa inimii

 

Autoritățile sunt în alertă având în vedere că la nunta parlamentarului George Simion sunt așteptați peste zece mii de oameni. Jandarmii vor asigura paza și securitatea, dar și câteva firme de bodyguarzi.

30c591d7 080f 4d53 9317 2d5cea62bb15

Aceștia din urmă și-au făcut deja apariția la fața locului. Mulți dintre ei au ținut să imortalizeze momentul.

 

acum 3 ore
 

Primul scandal în jurul nunții lui George Simion. Ce acuze dure aduce un medic

 

A apărut și primul scandal în Vâlcea în jurul nunții lui George Simion. Culmea, un medic este revoltat și a transmis că nu mai puțin de trei spitale din județ sunt în alertă din cauza evenimentului.

acum 3 ore

 

Faceți loc, faceți loc, hop, hop și iară hop. Maramureșenii, pe locul 1 la hore

 

Voie bună încă de la 09.30 dimineața. Oamenii încep să se adune, dar mai ales să se simtă bine. Maramureșenii au încins deja mai multe hore. Unii sunt ajutați de ceva licoare sfântă, să-i spunem horincă, alții știu că ziua e lungă și cursa trebuie să fie la fel. Așa că încă se mai bucură de ceva apă.

maramures hore

Un singur lucru este cât se poate de cert. Au schimbat atmosfera și mai toți îi privesc cu drag.

 

acum 4 ore
 

Primele imagini cu George Simion. Unde s-a dus liderul AUR

 

Reporterii FANATIK îți oferă și primele imagini cu liderul AUR. George Simion pare pregătit de marele eveniment. Acesta a fost surprins în timp ce mergea să pună la punct ultimele detalii.

simion flori simion casa

Parlamentarul a solicitat apropiaților un buchet de flori pe care vrea să-l ofere încă de la prima oră alesei inimii lui.

 

acum 4 ore
 

Maramureșul, primii la bal

 

Maramureșul s-a trezit încă de la prima oră și a venit să petreacă. Au făcut-o alături de un steag uriaș în culorile României, drapel pe care scrie „Deșteaptă-te române”.

maramures desteapta te romana

Încet, dar sigur câmpul începe să prindă contur și oamenii își fac apariția constant. Vă ținem la curent și cu numărul lor.

 

acum 5 ore
 

Ce se întâmplă cu capela unde va avea loc cununia religioasă

 

Apar și primele vești bune pentru George Simion. Liderul AUR a scăpat de câteva emoții serioase. Între timp a fost terminată capela în care va avea loc cununia religioasă

capela unde are loc cununia religioasa interiorul bisericutei

FANATIK îți oferă în exclusivitate primele imagini din interiorul acesteia

 

acum 5 ore
 

Cum este pregătită tocana de Cartea Recordurilor pentru nunta lui George Simion

 

Citiți bine, discutăm despre o tocană care ar putea să intre fără probleme în Cartea Recordurilor. În primul rând, ei bine, în primul rând este vorba despre…mărime.

Mărimea pare a fi importantă în acest caz. Tocana este pregătită într-un ceaun uriaș, un ceaun așa cum nu s-a mai văzut pe meleagurile în care are loc nunta.

tocana de mistre batal cprior cerb

Și rețeta este una ruptă din povești. Mistreț, batal, căprior și cerb, cărnuri rare, cărnuri care oferă un gust aparte, toate se regăsesc în această tocană specială.

 

acum 5 ore
 

Sarmalele, calitatea I pentru liderul AUR

 

Așa cum era de așteptat din meniu nu lipsesc nici celebrele sarmale. Sunt deja pregătite și puse la fiert într-un ceaun mare cât o zi de sărbătoare.

sarmale

Miros senzațional, dar lucrul acesta nu poate fi reprodus prin cuvinte. Din păcate va fi nevoie să ne credeți pe cuvânt.

 

acum 5 ore
 

Cum arată berbecuții care îi vor delecta pe invitați

Între timp, berbecuții au fost deja puși la jar și „lucrarea” a început.

berbecuti la protap protapul

Faceți loc, așadar, e treabă cât se poate de serioasă. Dacă ne întrebați pe noi nici cel mai mofturos nuntaș nu va pleca nemulțumit acasă din punct de vedere culinar.

Este adevărat că e încă dimineața, dar suntem aici să vă anunțăm dacă se schimbă ceva.

 

acum 5 ore
 

Start joc în evenimentul anului

 

Bună dimineața.

Numele meu este Alexandru Năstase și astăzi voi fi gazda dumneavoastră pentru nunta anului. Alături de mine sunt nume grele ale presei din România, profesioniști adevărați. Radu C Munteanu și Dan Șuta se află chiar la fața locului, acolo de unde vor transmite la secundă tot ce este important. Ana Florișteanu ne va ajuta în materie de imagine, astfel încât să fiți informați prompt și corect. Cătălin Nae coordonează ziua, în timp ce Flaviu Popa, Laurențiu Sîrbu, Andreea V Cătălina și Andreea Stănărângă vor scrie totul pentru dumneavoastră.

rasarit de soare
Răsărit de soare la Măciuca

Rămâneți alături de noi, vă promitem o zi de pomină. Veți fi la curent cu fiecare detaliu în parte, veți afla primii tot ceea ce trebuie să știți.

A sosit ziua cea mare pentru George Simion și Ilinca Munteanu, o zi cu emoții pentru cei doi miri ai momentului, dar și pentru miile de persoane anunțate să participe la evenimentul din Măciuca, județul Vâlcea.

Nunta lui George Simion cu Ilinca Munteanu: politicianul, cu ochii pe întreaga organizare

Pregătirile pentru nuntă au început în urmă cu câteva zile și s-au accelerat în special în ziua de vineri, 26 august, atunci când pe terenul din fața unui centru spa din Oveselu au fost instalate corturile și tarabele cu specific tradițional românesc.

Cel care a supervizat fiecare detaliu din pregătirea petrecerii a fost chiar mirele, George Simion, politician care a făcut o serie de confesiuniA vorbit atât despre organizarea bairamului cât și despre relația cu viitoarea doamnă Simion.

Prin urmare, doar pentru mâncare a fost nevoie de tone de alimente din aproape fiecare din cele necesare pentru ciorbe ori felurile secundare.

simion deco 1
Pe pajiștea unde are loc nunta lui Simion s-a creat un adevărat atrelier de decorațiuni
simion deco
Bărcuța de pe iarbă, una din principalele atracții vizuale, pe lângă baloții din paie

O artistă a venit din Franța pentru a realiza decorațiunile

Pe pajiștea unde are loc marea nebunie astăzi au apărut și câteva obiecte decorative puse în scenă de „Atelierul de decoruri” deținut de scenograful Marian Paraschiv, un artist care lucrează cu teatre din București și chiar cu Opera Română.

La aproape 3 ani după ce a numit-o

De la bărcuțe până la tablouri ori dulapuri vechi viu colorate, cei în care Simion s-a bizuit că pot reda culoarea României de altădată au spus că sunt foarte încântați că au putut pune în practică tot ce și-au imaginat cu ocazia acestei nunți.

Una dintre artistele care se afla ieri pe terenul din Măciuca a mărturisit, că a venit tocmai din Franța, unde e stabilită de ceva ani, pentru a face parte din acest proiect.

„Marian Paraschiv a fost contactat de George Simion. Nu știu cum au luat legătura. Ne-a plăcut ideea și am pregătit tot ce vedeți într-un timp relativ scurt. Bărcuța, însă, am mai prezentat-o și la alte ocazii. Eu am venit din Cannes și m-am bucurat să revăd aceste părți ale României”, ne-a spus una dintre artistele care colaborează cu scenograful Marian Paraschiv, dorind să își păstreze numele doar pentru ea.

Dincolo de decorațiuni, și la capitolul mâncare s-a creat mobilizare! Zeci de ceaune, dintre care unul cel mai mare din România, au început să fiarbă încă de la miezul nopții. Ba mai mult, una dintre rețetele de bază din meniu a fost dezvăluită de bucătarul Liviu Bosnea, și anume tocana de vânat preferată de Simion

Cununia religioasă are loc la ora 12:00. Evenimentul se încheie cu un foc de artificii

Apoi, George Simion ne-a dezvăluit și ce fel de haine va purta ca mire. Ia este de bază la această nuntă, la care liderul AUR a asortat o capă. Vrânceanul a fost deschis și când a vorbit despre verighete, despre care a zis că au fost personalizate de un bijutier din Botoșani.

George Simion și Ilinca Munteanu s-au cunoscut în anul 2019, când tânăra a fost voluntară în strângerea de semnături pentru campania alegerilor europarlamentare. Politicianul a vrut atunci să candideze ca independent. Chiar dacă se știu de trei ani, cei doi sunt împreună doar de un an. Apropierea dintre ei s-a produs treptat.

Participanții sosesc la ora 07:00, după care se stabilesc detaliile organizatorice care vizează în special reprezentanții presei. Cununia religioasă are loc la ora 12:00, la bisericuța din lemn de lângă centrul spa.

De la 14:00 începe spectacolul. Pe scenă vor urca o serie de artiști cunoscuți precum surorile Osoianu, Carmen Șerban ori chiar și trupa Phoenix.

Punctul culminant va avea loc la ora 23:00, când nuntașii vor asista la un foc de artificii, lângă scena principală.

George Simion dansează valsul miresei pe o melodie cântată de o tânără din Măciuca

George Simion a dezvăluit, în exclusivitate pentru FANATIK, că dansul miresei va fi un moment cu totul și cu totul special. Și că cea care va cânta melodia serii este o tânără din Măciuca, nu un artist celebru, așa cum s-ar fi așteptat toată lumea.

”E de aici, o fată foarte talentată, Ștefania, care va cânta un cover după `Când luminile se sting, artificii se aprind` sau ceva de genul acesta (cover după piesa Alinei Eremia, dar George Simion nu prea știe versurile, n. red.). Nu am exersat deloc dansul miresei”, ne-a spus, în exclusivitate, George Simion.