Nuntă la Casa Albă. Președintele Joe Biden se va ocupa de tot

La Casa Albă urmează să aibă loc un eveniment deosebit. În presa americană a apărut informația potrivit căreia Joe Biden îi pregătește o surpriză de zile mari nepoatei sale care urmează să se căsătorească cu iubitul ei din facultate. Tânăra și-a anunțat planurile într-o postare pe Twitter, iar ceea ce urmează să se întâmple îl vizează pe președintele Joe Biden.

Nuntă la Casa Albă

Naomi Biden, nepoata președintelui Statelor Unite ale Americii a anunțat printr-o postare pe Twitter că își va sărbători nunta la Casa Albă, cu permisiunea bunicilor ei (n.r președintele SUA și prima doamnă). Marele eveniment ar urma să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, mai exact pe data de 19, în aripa de est a impresionantei clădiri.

Peter şi cu mine le suntem cât se poate de recunoscători bunicii şi bunicului meu pentru că ne-au dat ocazia să ne sărbătorim nunta la Casa Albă, a anunțat Naomi Biden.

Potrivit informațiilor apărute în presă, cheltuielile pentru acest eveniment vor fi suportate de către familia Biden. Naomi este nepoata președintelui Statelor Unite ale Americii, fiica lui Hunter Biden și a fostei sale soții Kathleen Buhle.

Viitoarea mireasă este de profesie avocat și lucrează în Washington D.C., iar bărbatul cu care urmează să se căsătorească încă studiază, fiind cu patru ani mai tânăr decât ea. Peter este în ultimul an la Facultatea de Drept a Universităţii din Pennsylvania.

Președintele Americii organizează nunta nepoatei

Într-o declarație pentru NBC News, Michael LaRosa, purtătorul de cuvânt al primei doamne, a confirmat că viitorii miri și familiile lor sunt în fazele incipiente de planificare a evenimentului. Aceeași sursă a transmis că în conformitate cu alte evenimente private găzduite de Prima Familie și urmând tradițiile festivităților anterioare de nuntă la Casa Albă din administrațiile anterioare, familia Biden va plăti pentru activitățile de nuntă care au loc la Casa Albă.

Naomi și Peter s-au logodit în luna septembrie a anului 2021. Au dat vestea postând un selfie pe paginile lor de Instagram, în care Naomi arată inelul de logodnă.