„Nota de plată” pentru Sergiu, tăticul călăreț de la Iași. Procurorii l-au trimis în judecată!

Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu. Aceștia sunt acuzați de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire și alte violențe și violare de domiciliu.

Ce s-a ales de Sergiu, tăticul călăreț de la Iași? Potrivit bzi.ro, acesta a vrut să fie șmecher și s-a ales cu „nota de plată”. Ieri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Sergiu Ion Ciubotariu, alături de Daniel Costel Barbu și de Petru Robert Barbu.

Au bătut un individ de față cu vecinii

Acuzașiile sunt cele de tulburarea ordinii și liniștii publice, lovire sau alte violențe și violare de domiciliu.

Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal.

Conform procurorilor ieșeni, Sergiu „călărețul” și ceilalți doi indivizi au bătut un bărbat, cu bâte și topoare, până au intervenit vecinii.

”Agenții din cadrul Secției VI de Poliție fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice și lovire. Pe 26 februarie 2022, 3 bărbați ar fi tulburat ordinea și liniștea publică în timp ce s-ar fi aflat în curtea unui imobil, iar, apoi, pe o stradă din Municipiul Iași și ar fi agresat un bărbat. Doi dintre bărbații bănuiți de comiterea faptelor au fost reținuți de polițiști pe 2 martie 2022. Cercetările continuă”, a precizat atunci Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Iași.

În urma agresiunii, doctorii ieșeni au stabilit că victima avea nevoie de 20 de zile de recuperare.

„Călărețul” Sergiu, numeroase conflicte cu poliția

Sergiu Ion Ciobotariu, tăticul călăreț de la Iași, a mai avut contre cu legea, când a condus un VW Golf fără a deține permis auto.

În urmă cu doi ani, Sergiu semna actele pentru o casă, după ce primise donații de la sute de oameni. Acesta a mers călare pe cal la maternitate, după ce a aflat că soția lui născuse. Imaginile cu el au devenit virale, iar viața ar fi trebuit să i se schimbe în bine.

După câteva luni, casa pe care Sergiu a cumpărat-o din donații a ajuns la alte persoane. Acum, bărbatul se pregătește să îi înfrunte pe judecători, după acuzațiile de agresiune