Nicole Cherry, declarații neașteptate despre despărțirea de tatăl copilului ei. „O să fiu la fel de fericită”

0

Nicole Cherry este însărcinată și va deveni în curând mamă, la vârsta de 23 de ani. Artista și iubitul ei, Florin, în vârstă de 31 de ani, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai mult timp și așteaptă cu nerăbdare să își țină fetița în brațe.

Invitată în cadrul emisiunii „La Măruță”, de la Pro TV, artista a făcut declarații surprinzătoare despre relația ei și despre decizia de a deveni mamă.

„Eu de obicei am făcut ce m-a tăiat pe mine capul, n-am ascultat pe nimeni. Când îmi zicea cineva că de ce mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin spuneam de ce să nu mă gândesc că o să rămân mereu cu Florin și dacă nu o să rămân, o să fiu la fel de fericită. Când am decis să fac un copil a contat că am pe cine să mă bazez, pe Florin.

Mi-am dorit acest copil, el are 31 de ani, el e bărbatul cu care vreau să rămân, sarcina a fost programată, mi-am dorit să am un copil săgetător. După ne-au luat emoțiilor, nu ne e teamă, cred că suntem prea tineri ca să conștientizăm ce ne așteaptă”, a declarat Nicole Cherry la emisiunea „La Măruță”.