Neașteptat, ce s-a întâmplat la procesul pentru custodia fiului lui Călin Geambașu

Timp de doi ani, Călin Geambașu și soția sa s-au războit prin tribunale. În tot acest timp, orchestratorul a mărturisit că a încercat să mențină familia unită, de dragul copilului său. După ce a câștigat procesul de custodie asupra fiului său, fosta logodnică a continuat să-l dea în judecată pe acesta, deși îi propusese să locuiască în casa părinților săi, alături de copil. În ciuda conflictelor dintre ei, artistul a mărturisit că a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a rămâne în relații bune cu Angelica Cadar.

Călin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său. Câți bani trebuie să îi plătească fosta logodnicăCălin Geambașu a câștigat definitiv custodia fiului său. Câți bani trebuie să îi plătească fosta logodnică

Acum, solistul a câștigat toate procesele pe care i le-a intentat fostei partenere, iar aceasta îi datorează o sumă mare de bani. Călin Geambașu a câștigat custodia fiului său, iar Angelica Cadar trebuie să plătească pensie alimentară!

Călin Geambașu a câștigat custodia fiului său, definitiv

În urma deciziei judecătorești, femeia este nevoită să-i plătească artistului suma de 31.000 de lei, la care se adaugă și pensia alimentară pentru fiul ei, până când acesta va împlini vârsta de 18 ani.

„Admite cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul BEJ TĂNASE GHEORGHE, la cererea creditorului GEAMBASU CALIN ALEXANDRU, împotriva debitorului CADAR ANGELICA.

Încuviinţează executarea silită ce urmează a se efectua potrivit art.622 alin.3, împotriva debitorului CADAR ANGELICA, în oricare din modalităţile prevăzute de lege, pentru recuperarea creanţei în cuantum de 31.000 lei, debit principal, 4000 lei onorariu avocat reprezentând debit şi accesorii, la care se adaugă cheltuieli de executare în temeiul titlului executoriu reprezentat de Sentința civilă 1664/22.03.2019 pronunțată de Judecătoria Buftea în dosarul 3781/94/2018 ramasa definitivă prin Decizia nr. 583A/19.03.2020 pronunțată de Tribunalul Ilfov în dosarul nr. 3781/94/2018. Autorizează creditorul să treacă la executarea silită a obligației cuprinse în titlul executoriu. Fără cale de atac’, este decizia judecătorilor.

În ce relații a rămas Călin Geambașu cu mama fiului său

În urmă cu câteva luni, Călin Geambașu declara că despărțirea de Angelica Cadar a survenit ca formă de iubire și respect față de sacrificiul ei profesional. Acesta a mărturisit că aspirațiile lor erau diferite, el dorind să-și întemeieze o familie, iar ea să-și urmeze parcursul în carieră.

„Reacția mea în fața sacrificiului ei profesional a fost imediată. Nu am putut să port așa povară și, după o seară în care am plâns amândoi și am umplut de lacrimi cearșaful din camera mea, am rugat-o să ne despărțim, eu dorindu-mi în acel moment al vieții familie și copil, ceea ce ar fi încurcat puțin evoluția ei profesională.

Din iubire și prețuire m-am despărțit de ea și tot din iubire s-a întors și ea lângă mine când mi-a fost greu. Legătura noastră sufletească a făcut ca noi să rămânem mereu unul pentru celălalt, Pisu și Pisa‘, a spus atunci artistul.