MOTIVUL PENTRU CARE OANA ROMAN S-A COMPLĂCUT ÎN RELAȚIA CU MARIUS ELISEI! VEDETA A SPUS TOT: „AM FĂCUT ASTA MULȚI ANI ȘI REGRET”

Relația dintre Marius Elisei și Oana Roman a fost una care a avut multe suișuri și coborâșuri. Cei doi au fost împreună timp de 10 ani și au marcat mai multe despărțiri și împăcări.

Recent, aceștia și-au spus adio definitiv, iar acum Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre relația pe care a avut-o. Vedeta a vorbit despre importanța eliberării din relații toxice, precum a fost a ei, dar și despre teama de singurătate.

După despărțirea de Marius Elisei, Oana Roman a făcut noi dezvăluiri despre cum a fost viața ei în ultimii ani alături de partenerul său.

Se pare că vedeta s-a simțit mult timp prinsă într-o relație abuzivă și toxică, însă s-a complăcut în această situație de teama singurătății. Însă, acum vedeta și-a schimbat radical perspectiva și a oferit câteva sfaturi pentru cele care trec printr-o situație asemănătoare.

„O relație toxică și abuzivă”
Oana Roman obișnuiește să împartă cu fanii săi din mediul online atât momentele bune din viața ei, cât și cele proaste. Vedeta ține legătura cu comunitatea ei și adesea răspunde curiozității fanilor. Așa a făcut și recent, atunci când a abordat subiectul relațiilor toxice, dar și cel al fricii de singurătate.

Oana Roman a fost întrebată de unele dintre fanele sale dacă, acum, după despărțirea de Marius Elisei nu se teme că o să rămână singură. Aceasta nu s-a sfiit să abordeze acest subiect și a mărturisit că singurătatea și liniștea sunt lucrurile pe care și le dorește cel mai mult acum, după ce a ieșit dintr-o relație toxică și abuzivă.

Aceasta a subliniat că din teama singurătății s-a complăcut mult timp într-o relație defectuoasă, însă acum a realizat greșeala făcută și a îndemnat doamnele și domnișoarele ce o urmăresc să nu facă același lucru. De asemenea, vedeta a vorbit despre importanța eliberării din relații toxice.

„În același timp mai vreau să vorbesc despre un subiect, am mai vorbit despre asta și uite, poate că fetele astea care mi-au scris nu au văzut atunci. Multe fete îmi scriu: «Dar nu ți-e frică de singurătate?». Ei bine, nu! Pentru că în momentul în care ieși dintr-o relație toxică și abuzivă, singurul lucru pe care ți-l dorești este singurătatea și liniștea.

Ele (n.r. fetele care au întrebat-o dacă îi este frică de singurătate) îmi spun că le este frică să nu rămână singure și atunci acceptă și suportă cumva o situație foarte dificilă în cuplu, lucru pe care l-am făcut și eu foarte mulți ani și pot să spun că regret”, a spus Oana Roman, în mediul online.

Deși a recunoscut că s-a complăcut mult timp într-o relație nefericită din teama singurătății, acum Oana Roman spune că a înțeles că acest lucru nu o să aducă niciodată fericire, indiferent cât timp ar trece. Așa că în urma experiențelor avut, vedeta a concluzionat clar că nimeni nu trebuie să stea într-o relație toxică și că uneori singurătate poate să aducă mai mult bine decât am crede.

„Nu trebuie să acceptați sau să va complaceți într-o situație de genul ăsta din frica de singurătate. Recunosc că am avut și eu sentimentul ăsta, dar până la urmă mi-am dat seama că liniștea și împlinirea mea nu se vor putea regăsi și că prefer să fiu singură măcar o perioadă ca să pot să îmi revin”, a mai spus Oana Roman.

Lasă un comentariu