Motivul pentru care Andreea Ibacka a fost nevoită să sară gardul din curtea casei, în luna a 9-a de sarcină. „N-am zguduit copilul”

0

Zilele trecute, Cabral a postat pe contul de socializare, un mesaj, în care le povestește fanilor cum a fost alertat de un vecin, după ce soția lui, însărcinată în luna a noua, a sărit gardul din curtea casei. În timp ce unii s-au amuzat, alții au criticat gestul viitoarei mămici. Andreea a venit cu explicații, după ce multe mămici au criticat-o pe rețelele de socializare.

„M-am găsit într-o situație în care n-am avut altă variantă. Am rămas blocată. Nu puteam să ies nici din curte, pentru că toate porțile erau închise, nu puteam să intru nici în casă, pentru că toate ușile erau închise, și nici măcar să folosesc mașina, pentru că mașina se încuiase cu telefonul, cheile de la casă, cheile de la mașină, practic cu tot. Gravidă în nouă luni am sărit gardul.

Gardul avea 2,5 metri, pe clasic, deci nu era un gărduleț. Cu fizicul ăsta ninja, m-a ajutat Cel de Sus și n-am zguduit copilul și am reușit să sar cu prudență gardul”, a explicat Andreea Ibacka, pe InstaStory. Mesajul postat de Cabral – Bă! Soția ta e gravidă tare, nu?

Că sare gardul, de-aia întreb. Mă blochez. Mă uit iar la ecran. Era un vecin  – Ce face?!?! – Gardul vostru. Sare gardul vostru. Sare în stradă. Pare puțin supărată… Închide. Sun la Andreea Ibacka. Nu răspunde. Sun iar. Nimic. Mă sună un număr. – Alo? – Mic, sunt eu. S-a blocat ușa și am rămas blocată cu Namiko în curte. Fără chei.

Nu putem nici să ieșim din curte, nici să intrăm în casă. Vii cu cheile?  – Ai sărit gardul?!?? – Păi, ce era să fac, să mă pun pe plâns?! I-am explicat piticei că dau o fugă până la vecini, am sărit gardul, te-am sunat, acum sar gardul înapoi la copil. Paaaa! Și închide. Luna a noua. N-am ce să adaug la treaba asta. Aș concluziona cumva… dar nu-mi vine cum. Care. Ce.