Mirabela Dauer dupa o viata de munca a ajuns sa primeasca o pensie de nimic

loading...

Mirabela Dauer a dezvaluit suma pe care o primeste lunar din pensie, dupa ce a muncit o viata intreaga. Ea spune ca nu este multumita de pensia pe care o primeste de la stat, dar nu se poate plange atunci cand isi compara pensia cu cele ale oamenilor simpli de la tara.

Artista a marturisit ca beneficiaza de o pensie de 760  de lei pe luna. Iubita interpreta de muzica usoara a dezvaluit ca nu este multumita, dar nici nu se plange, fiindca sunt oameni mult mai amarati decat ea. „760 de lei este pensia mea, dar nu ma plang. Nu e normal, dar nu am ce face. Sunt la tara batrani care au 100 de lei. M-am nascut in tara asta, iubesc Romania, dar pacat ca este locuita. Probabil ca atata meritam si atat mi-au dat. Ce mare branza? M-am vaitat eu vreodata? Si nici n-am sa ma vait. Mie nu-mi place sa ma vait. Asta e. Ma duc, muncesc, alerg, cant frumos. Vine lumea la spectacol si asta e. Nu imi place sa ma vait pentru ca vreau sa-ti spun o chestie. In tara ast sunt oameni mult mai amarati ca noi, inmiit mai amarati ca noi. Si lumea ne iubeste asa cum suntem noi, sa venim la televizor sa cantam, sa facem haz de necaz. Lumea nu trebuie sa stie amaraciunile noastre. Venim aici sa ne vaitam si sa plangem? Nu. Venim sa facem sufletul frumos. Sa ne iubeasca lumea asa cum suntem” adauga artista.

 

CITESTE :MIHAI MITOȘERU TRECE PRIN CLIPE FOARTE GRELE. MAMA SA..

->https://ring.ro/mihai-mitoseru-trece-prin-clipe-foarte-grele-mama-sa-cunoscuta-actrita-camelia-mitoseru-a-fost-internata-de-urgenta/

 

Ea este in cautare de un partener

Cand in discutie apare subiectul iubire, pentru artista Mirabela Dauer varsta nu conteaza. Ea isi cauta jumatatea la varsta de 70 de ani. Ea este optimista si spera sa isi gaseasca sufletul pereche,  doreste sa isi petreaca restul vietii in doi.  Pe langa asta artistei nu ii pasa de varsta asa ca orice barbat are o sanse la inima ei. „Nu am renuntat niciodata la nimic si inca sper la acea frumoasa familie in doi. Sper sa imi gasesc jumatatea. De ce, conteaza varsta? Daca o sa fie mai tanar, cu atat mai bine”, a spus indragita cantareata.

loading...