Mioara Velicu, despre traumele vieții sale. Artista nu poate trece peste aceasta durere

Mioara Velicu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară se bucură de mare succes în plan profesional, este iubită de mulți oameni și se menține pe poziții de ani buni. Este mereu cu zâmbetul pe buze, dar ascunde o mare durere în suflet.

Mioara Velicu și-a pierdut soțul în mod tragic

Mioara Velicu este una dintre cele mai iubite interprete de muzică populară. Urcă pe scenă pentru a-i face Fericiți pe fani, este mereu cu zâmbetul pe buze și nu dă impresia că ar avea probleme. Cu toate acestea, trăiește în suflet cu o durere de nedescris de când a rămas văduvă.

În 2013, soțul ei a părăsit-o în mod fulgerător, eveniment ce i-a schimbat complet viața în rău. Bărbatul a murit intoxicat cu dioxid de carbon și vestea a venit ca un fulger pentru toată lumea. De atunci, artista nu și-a mai putut reveni și suferă foarte mult. A avut nevoie chiar și de ajutor specializat din partea unui psiholog pentru a ieși din șoc.

Mioara Velicu a ajuns la psiholog

Mioara nu mai are stare nici în propria ei casă, unde nu se mai simte deloc bine. Pentru a-l simți mereu aproape pe soțul ei, păstrează alături de ea lucrurile acestuia și simte că are o legătură specială cu acesta. L-a visat de multe ori pe cel căruia i-a jurat iubire veșnică și vorbește cu poza lui când se simte singură

„Vorbesc singură în casă, nu sunt nebună. Am o poză de-a lui şi vorbesc cu ea. L-am şi visat, îşi lua adio de la mine după 40 de zile de la moartea lui. A fost tot ce e mai bun în viaţa mea. Am fost şi la psiholog, pentru că nu îmi puteam reveni. Mereu e lumina aprinsă la el la mormânt. Absolut tot păstrez. Ceasul, hainele le păstrez ca pe o relicvă”, a spus Mioara Velicu

Mioara Velicu se descurcă cu greu singură, dar are sprijinul copiilor ei. Când simte că nu mai poate face față, scena și publicul sunt cele care îi dau putere.