Miliardarul Ion Țiriac, bătut fără milă: „Mi-a spus clar de ce m-a lovit. Pentru ce urma să fac”. Dezvăluiri fără perdea ale magnatului – REMEMBER

0

Viața lui Ion Țiriac poate concura, fără exagerare, cu celebrele scenarii hollywoodiene. Asta pentru că pentru a ajunge în vârf, a trecut prin momente brutale în cei 82 de ani ai săi. Considerat unul dintre cei mai bogați oameni din România, magnatul a dezvăluit episoade crunte din existența sa. Miliardarul Ion Țiriac, bătut fără milă. Pare o glumă, dar este realitatea pură. O povestește chiar protagonistul acelui eveniment teribil.

Cum a ajuns Ion Țiriac să fie bătut fără milă

Despre copilăria lui Ion Țiriac se știu multe detalii. Le-a recunoscut chiar el în interviurile oferite de-a lungul timpului. Problemele financiare pe care familia sa le-a avut i-au marcat definitiv caracterul brașoveanului. Ion Țiriac a fost un copil sărac, iar lipsurile l-au motivat să devină un om care să nu mai ducă grija banilor niciodată.

Omul de afaceri a recunoscut că a fost privat de multe lucruri în tinerețea sa. Uneori, în familia Țiriac erau probleme cu asigurarea hranei zilnice. Și pe lângă toate astea, octogenarul de azi a primit și o educație dură din partea mamei sale. Din spusele lui Ion Țiriac, mama sa a fost cea care a avut grijă ca niciunul dintre copii să nu o apuce pe căi greșite.