Mihai Voropchievici ne spune de ce avem ghinion. Numerele care ne arată ce datorii karmice avem

Mihai Voropchievici este unul dintre cei mai cunoscuți numerologi. Previziunile sale sunt printre cele mai sigure și adevărate, care ne răspund celor mai mari întrebări. Aflăm acum de la el care este motivul pentru care avem ghinion în funcție de anumite numere.

Numerele care ne arată greșelile din trecut

Celebrul Mihai Voropchievici a vorbit despre numerele care îți arată greșelile făcute în viețile anterioare. Lucrurile nedrepte din trecut ne costă acum și asta înseamnă că avem datorii karmice. Pentru a știi care este situația noastră, trebuie să ne calculăm numărul karmic.

Pentru a-l afla, se scade cifra 1 din ziua de naștere, iar pentru a avea noroc pe plan financiar, se spune că trebuie să adăugați 1. Astfel, nu toate numerele indică ghinion, ci doar unele dintre ele sunt cele care ne transmit că în trecut am făcut numite greșeli.

”Datorii karmice în harta numerologică personală au în general acele numere care apar sub varianta lui 13, 14, 16 și 19.”, a explicat Voropvhievici.

Oamenii care au numărul karmic 13 au fost egoiști și leneși într-o viață anterioară, iar acum tind să fie la fel uneori. Karma încearcă acum să îi facă mai responsabili, motiv pentru care le dă multe lovituri grele și îi pune la treabă. Cei reprezentați de acest număr trebuie să devină serioși și să trateze problemele vieții ca atare.

Ce spune numărul tău karmic

Persoanele cu numărul karmic 14 sunt mult prea blânde și ușor de influențat, motiv pentru care ceilalți pot profita de ele. Trebuie să lucreze serios la indulgența lor, să nu le mai arate celorlalți cât sunt de slabi și să nu mai dea voie nimănui să ia în râs bunătatea lor. Karma vrea să îi facă mai puternici, mai ambițioși.

Cei care au un număr karmic 16 sunt persoane care au un ego foarte mare. Sunt extrem de ambițioase și încăpățânate, pentru care nu există ideea de a lăsa de la ele. Nu își recunosc greșeala și nu își cer scuze nici măcar atunci când greșesc, iar când știu că au dreptate și sunt contraziși, fac orice să își dovedească nevinovăția.