Mihai Voropchievici: Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022

Maestrul Mihai Voropchievici a prezentat horoscopul runelor pentru săptămână următoare pentru toate zodiile. Previzibile au fost făcute la emisiunea Adevăruri ascunse de la Antena 3.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Berbec

Berbecii vor da lovitura şi se va produce un salt rapid şi calitativ în existenţa lor. Cu alte cuvinte, l-au prins pe Dumnezeu de picior. Toate lucrurile bune vin peste ei. Saltul acesta rapid şi calitativ, pe care l-am explicat de multe ori, este pe toate domeniilor. Şi sănătate, şi dragoste, şi bani, şi familie. Ai tras lozul câştigător.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Taur

Taurii sunt pe o pojghiţă de gheaţă foarte subţire în săptămâna următoare. Aveţi grijă cum acţionaţi şi modalitatea de a-i trata pe cei din jur pentru că orice vorbă din partea voastră poate să fie considerată ca un afront. Cu cât vorbiţi mai puţin cu atât treceţi mai uşor.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Gemeni

Vunjo pentru Gemeni. Au câştigat pe toate planurile. Mai ceva decât Berbecii. Au şi protecţie şi tot ce vreţi. Beneficiarii măreţului Vunjo.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Rac

Racii să rămână acasă în aşteptarea unei schimbări foarte importante, cât de curând. Fiţi pregătiţi să o primiţi.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Leu

Leii au două variante. Să îşi schimbe locul de muncă sau pur şi simplu, dacă nu vrea să schimbe locul de muncă, să facă o deplasare undeva.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Fecioară

Fecioara primeşte un dublu sfat. În primul rând să nu se mai agite, să se relaxeze total, iar al doilea sfat, vizavi de starea de sănătate a unei persoane foarte dragi, să termine pentru că ele sunt zeiţele sănătăţii, zodia Fecioară patronează sănătatea şi să nu îşi facă griji. Sunt şi ipohondre, iar când e vorba de sănătate se agită foarte tare. Nu mai exageraţi. Persoana despre care credeţi că ar avea probleme de sănătate are de fapt o sănătate extraordinară, dar vă aşteaptă să vă duceţi să o vizitaţi.

Horoscop rune 25 aprilie – 2 mai 2022, cu Mihai Voropchievici pentru Balanţă

Balanţa, în săptămâna următoare, trebuie să fie puternic, forţos, să depăşească o încercare. E o săptămână mai anevoioasă. Îi poate încerca şi o durere de cap, o migrenă, un umăr. E o săptămână care vine cu o încărcătură fantastic de mare. Nu mâncaţi prea mult în ziua de Paşte ca să nu aveţi probleme cu sistemul digestiv.