Mihai Voropchievici, cel mai vechi horoscop romanesc. Cine sunt nativii binecuvantati de Dumnezeu

Cel mai vechi horoscop romanesc. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat, pentru Fanatik.ro, zodiacul romanesc.

Luam prima zodie din horoscopul romanesc vechi, care este, de fapt, gromovnicul din batrani, stipulat de calugarii batrani cu multe cunostinte despre sistemul nostru solar.

IANUARIE

Prima zodie este zodia tapului, pentru cei nascuti in ianuarie. Nativii Tap sunt afectuosi si nu uita sa-si respecte promisiunile facute. Uneori sunt energici si violenti, dar alteori blanzi si toleranti cu cei din jur. Se bazeaza mai mult pe carisma lor. La batranete pot deveni irascibili si pot strica relatiile cu cei din jur.

FEBRUARIE

Cei nascuti in februarie sunt Udatorii. Cei nascuti sub semnul Udatorului au inclinatii artistice, sunt visatori si dornici sa invete lucruri noi. Se pot trezi peste noapte cu averi mari si gusta viata din plin abia dupa varsta de 30 de ani.

MARTIE

Cei nascuti in martie sunt in zodia Pestilor. Te poti alege cu castiguri mari, indraznet, dar si schimbator precum vremea de afara. Ai o mare deschidere spre invatatura. Te infurii repede, dar la fel de repede te si calmezi. Acestor nativi le lipseste, in general, prudenta.

APRILIE

Luna aprilie este luna zodiei Berbecului. Cei nascuti in aceasta luna sunt usor de starnit la vrajba si razboi, pe care adesea le si castiga. Nativii acestei zodii jura pe tot ce au mai sfant si nu le pasa de consecinte. Ca sa aiba credibilitate, jura pe ce au ei mai scump. Sunt gata sa faca orice pentru a-si atinge scopurile. Datorita ambitiei si devotamentului in munca, acestia vor avea noroc la bani.

MAI

In luna lui Florar, luna mai, avem semnul Taurului. Taurii se declara familisti, dar de multe ori se plictisesc de persoanele care se afla alaturi de ei. Abia spre anii batranetii descopera credinta in Dumnezeu, dar si pe cine au iubit cu adevarat. Au aptitudini antreprenoriale, stiu cum sa investeasca banii pentru a face profit.

IUNIE

In luna lui Ciresar, iunie, se afla zodia Gemenilor. Sunt firi nestatornice, atrasi de tot ce le face cu ochiul. Sunt buni parteneri de calatorie, motiv pentru care, pe parcursul vietii, vor avea parte de drumuri lungi in viata. Au inclinatie spre filozofie si arte.

IULIE

Luna lui Cuptor da zodia Cancerului sau Racul. Acesti nativi sunt usor de impresionat, au firi calde, dar si o sensibilitate aparte. Viata le aduce multe surprize. Stiu sa se multumeasca de multe ori cu putin. Pot face multe fapte bune si iubesc cu patima, chiar daca gelozia ii intarata, le calca pe urme.

AUGUST

Cei nascuti in august sunt Leii. Nativii din luna lui Gustar sunt inteligenti si buni strategi. Gustarii iubesc corectitudinea si dreptatea. Pot fi buni propovaduitori pentru altii. Isi vor fauri soarta departe de familia unde s-au nascut, undeva printre straini.

SEPTEMBRIE

In luna septembrie avem zodia Fecioarei. Persoanele nascute in septembrie sunt preocupate de invatatura. Norocul lor depinde uneori de oamenii care le vor fi alaturi pe parcursul vietii. Au o predispozitie mai mare la boli, iar spre batranete mintea lor le poate juca feste, asta pentru ca sunt ipohondri.

OCTOMBRIE

Am ajuns la luna lui Brumarel, octombrie. zodia Cumpenei. Acesti oameni sunt sinceri si iubitori de dreptate. Nu isi tradeaza prietenii, in schimb vor fi tradati de prieteni, care vor deveni dusmani. Inteleptii strabuni spuneau ca desi nu accepta minciuna in viata lor, uneori se pot casatori din interes, nu din iubire.

NOIEMBRIE

Horoscop Mihai Voropchievici. Am ajuns la zodia Scorpiei, in luna lui Brumar, noiembrie. Acesti nativi sunt inzestrati cu firi puternice, greu de stapanit. Impulsivitatea ii determina pe unii sa nu reuseasca in viata. Au noroc la bani, dar pot ajunge saraci la batranete, deoarece sunt risipitori. Unii dintre ei formeaza de tineri o familie, dar mai tarziu regreta alegerea facuta.

DECEMBRIE

Luna decembrie este luna Arcasilor. Cei nascuti in decembrie sunt binecuvantati de Dumnezeu. Ei sunt buni sfatuitori si au puterea de a-i motiva pe cei din jur. Pe plan sentimental, unii nativi vor avea esecuri in viata. Asta nu ii va impiedica sa fie fericiti.

Lasă un comentariu