Mihai Trăistariu a publicat poza cu nepoata dispărută: „Dacă știe cineva ceva…poate o găsim”

În Săptămâna Mare, Mihai Trăistariu face apel public pentru găsirea nepoatei lui despre care nimeni din familie nu mai știe de aproape trei ani. Artistul a mai vorbit la un moment dat despre acest subiect sensibil, dar acum a decis să publice și poza cu chipul nepoatei sale, în speranța că cineva, de undeva, îl va ajuta să o găsească.

Mihai Trăistariu își caută nepoata dispărută de trei ani

Artistul a postat pe contul său de Instagram un mesaj și o poză cu nepoata sa care a dispărut de aproape trei ani. Este fata surorii lui Mihai Trăistariu. Nimeni din familie nu mai știe nimic de ea, de aproape trei ani. Unchiul ei, artistul Mihai Trăistariu și-a făcut curaj și a făcut publică o poză cu tânăra dispărută. El speră că cineva îl va ajuta cu informații care să-l ajute să ajungă la ea, sau chiar că ea va vedea acest mesaj și va da familiei un semn de viață.

Ea e Raluca Havârneanu, fata surorii mele … care a dispărut subit acum aproape 3 ani. Dacă știe cineva ceva … sau are vreo informație … îl rog să mă contacteze. Ultima dată, Raluca era în America … Chicago … Washington … pe acolo. Poate o găsim ! Poate îmi dă chiar ea un semn că e bine! Mi-ar fi de ajuns, pentru început … și un mesaj ori telefon în care să-mi spună că trăiește și că n-a pățit nimic. Doamne ajută!, este mesajul lui Mihai Trăistariu.

Mihai Trăistariu: Sora mea așteaptă miracole

Mihai Trăistariu spunea, într-o emisiune tv, că sora lui, mama fetei dispărute, a fost în America să o caute pe aceasta. Din nefericire, a căutat acul în carul cu fân și s-a întors acasă singură. Raluca a studiat în Germania, apoi s-a mutat în Statele Unite ale Americii unde s-a căsătorit.

raluca havarneanu

Mihai Trăistariu, apel public pentru nepoata lui: “Dacă știe cineva ceva…poate o găsim”

Mai târziu, ea și soțul ei au divorțat, iar de atunci nimeni din familie nu mai știe nimic despre existența ei. Acesta este motivul pentru care Mihai Trăistariu a decis să facă un apel public, în speranța că mesajul său va ajunge departe, poate chiar până la Raluca.