Mihai Albu, noi declarații despre scandalul cu fosta soție: „Este a șasea oară când chem Poliția”/ VIDEO

loading...

Războiul dintre Mihai Albu și fosta soție pare că nu mai ajunge la un sfârșit. În exclusivitate pentru Antena Stars, cretorul de pantofi a oferit noi detalii despre războiul pe care îl poartă cu Iulia Albu, din cauza faptului că nu îi permite să își vadă fetița.

Ca și alte divorțuri din showbiz-ul românesc, nici cel dintre Mihai Albu și Iulia Albu nu este unul prea… pacifist. De când au decis să meargă pe drumuri separare, conflictul dintre cei doi pare că nu mai ajunge odată la finalitate, iar motivul este întotdeauna același: fiica lor. Sau mai bine zis, programul de vizită care a fost decis de magistrați în ceea ce îl privește pe Mihai Albu, însă pe care stilista nu îl respectă niciodată!

În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, Mihai Albu a dezvăluit că iar a fost protagonistul unui moment scandalor. Designer-ul a mărturisit că iar nu a găsit pe nimeni acasă la fosta soție, în momentul în care s-a prezentat să își ia fetița, ca să petreacă câteva zile împreună, după cum a fost dată hotărârea judecătorească.

Potrivit spuselor sale, a fost nevoit să cheme Poliția, din nou, fiind deja a șasea oară când intervin autoritățile în scandalul dintre el și fosta soție.

„Cei de la Protecția Copilului, cărora le-am făcut sesizarea, monnitoriează timp de 6 luni de zile raportul tată – fiică. Dintotdeauna a fost o situție mai aiurea, dar în principiu s-a cam ținut. Este a 6-a oară când chem Poliția. Am deja o plângere penală. Urmează a diua. Sper ca autoritățile să rezolve cumva, mai repede. Ultima dată când o am de luat e pe 28 decembrie. Crăciunul în anii par îl face cu mama, în anii împari cu mine. mama are 93 de ani și suferă știe că am plecat după copil, m-am întors fără. Aveam de gând să facem bradul. Aveam program. Cel mai greu este că se resfrânge asupra copilului.”, a spus Mihai Albu, în exclusivitate.

loading...