Mihaela Rădulescu despre cel mai important bărbat din viața ei: “mă pregătesc pentru plecarea lui de acasă”

0

Ca orice mamă al cărui copil a crescut, Mihaela Rădulescu se vede nevoită să se obișnuiască cu ideea și apoi cu realitatea faptului că băiatul ei a plecat de acasă. Ayah este major acum și curând își va muta cuibul, iar gândul acesta o neliniștește pe mama lui care spune că aceasta este o etapă fascinantă, dar destul de dură pentru un părinte.

Cum vede Mihaela Rădulescu plecarea fiului ei de acasă

Într-un interviu pentru EVZ, Mihalea Rădulescu a vorbit despre ceea ce simte o mamă care știe că nu peste mult timp, fiul ei va părăsi cuibul familiei. Vedeta de televiziune a trecut deja peste un hop, în momentul în care Ayan a plecat la o altă școală, în America, dar faptul că se întoarce acasă în fiecare vacanță ajută mult, precum și vizitele pe care i le face mama lui.

Încet-încet mă pregătesc mai mult eu decât el de plecarea lui de acasă pentru că întotdeauna e mai greu pentru părinți, pentru ei e simplu și oricum sunt cuceriți de tot ce li se întâmplă. Mă antrenez, sunt pe drumul cel bun, reușesc să supraviețuiesc câteodată și o lună fără el, e foarte greu, dar încerc, a spus Mihaela Rădulescu.

Vedeta are toate motivele să fie mândră de fiul ei. Nu demult, Mihaela a postat pe contul ei de Instagram o performanță greu de egalat, reușită de către fiul ei. Ayan a trecut cu brio un examen foarte greu care i-a adus centura neagră în krav maga.

Krav maga este un sistem militar de autoapărare și luptă, dezvoltat pentru Forțele de Apărarea Israeliene și Forțele de Securitate Israeliene, derivate dintr-o combinație de tehnici provenite din box, lupte, judo, Aikido și Karate.

Te-ar putea interesa și: Mihaela Rădulescu a făcut anunțul despre fiul ei. Are doar 17 ani, dar…
Ayan este mândria Mihaelei Rădulescu, rodul iubirii dintre ea și omul de afaceri Elan Schwartzenberg. După divorțul de acesta, Mihaela și copilul s-au mutat la Monaco. Vedeta vine des în București unde este implicată în câteva proiecte de televiziune.