Mesajul Oanei Zăvoranu după patru ani de căsnicie cu Alex Ashraf. „Mi-am intrat în toate drepturile mele”

0

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf s-au căsătorit în urmă cu patru ani, iar de atunci au avut o căsnicie discretă, fără să se știe detalii prea multe despre relația lor. Cu toate astea, recent s-a spus că au fost la un pas de divorț, însă vedeta a infirmat și a declarat că sunt foarte bine. Cu ocazia aniversării lor, Oana a postat un mesaj emoționant pe contul de socializare.

„9 SEPTEMBRIE 2017 ✨✨ Cea mai importantă zi a căsătoriei mele ?‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍??‍❤️‍?‍? În acea zi mi-am unit destinul cu al soțului meu cu «cununii», cum îmi place mie să zic glumind, avându-i ca Nași, pe Silviu și Mihaela Prigoană ??? Azi, la 4 ani de la fericitul eveniment, sunt mai îndrăgostită ca oricând de soțul meu, mai fericită, mai împlinită și mai puternică decât am fost vreodată, din toate punctele de vedere ?????? Mi-am intrat în toate drepturile mele, sunt pe deplin stăpână pe mințile, BANII, VIAȚA ȘI DECIZIILE MELE, mi-am luat viața în mâini așa cum trebuia de mult timp să o fac… ar fi multe de spus, dar nu acum și nu aici…???

Azi, din nou mi se adeverește că Ce a unit Dumnezeu, nimeni pe pământul ăsta să nu poată despărți?? ȘI CĂ CE ESTE AL MEU, RĂMÂNE NUMAI AL MEU, indiferent în ce domeniu sau zonă aș face referire ??? La cât mai Mulți Ani împreună soțul meu iubit și bun, să ne dea Dumnezeu sănătate, noroc și fericire împreună până în ultimul moment, că EL știe cel mai bine ce ne dă fiecăruia dintre noi și vede tot ce trebuie să vadă ??????

EL mi-a dat forță și putere să fiu azi femeia care sunt ? Te iubesc Alexandru Ashraf și sunt fericită că ești în viața mea ? Ești numai al meu și eu numai a ta Știu că mama ta zâmbește acolo sus că știe că te-a lăsat pe cele mai bune mâini Dumnezeu să ne binecuvânteze, să ne lumineze mereu mințile, să ne ocrotească și să ne păzească familia de orice rău, de dușmani știuți sau neștiuți, de boli și desfrânare, de patimi, răutate, invidie, ură sau nevoi ??❤️ God Bless Us. OANA ȘI ALEX FOREVER ???”, a scris Oana pe Instagram.