Mesajul lui Edward Sanda de ziua Cleopatrei Stratan. A împlinit 19 ani: „Soția mea pe viață”

0

Ziua de 6 octombrie e una specială pentru ei, e chiar ziua în care Cleopatra Stratan e sărbătorită. Cântăreața a împlinit 19 ani și cu această ocazie soțul ei, Edward Sanda, i-a transmis, prin intermediul rețelelor de socializare, un mesaj special, emoționant. I-a declarat iubirea încă o dată. Chiar la miezul nopții, Edward Sanda a publicat pe Facebook și pe Instagram o imagine cu Cleopatra Stratan. Alături, el a făcut o mărturisire: o iubește infinit. „Azi e despre tine! ? Tu!

Mesajul lui Edward Sanda de ziua Cleopatrei Stratan. A împlinit 19 ani: „Soția mea pe viață”

Cea care care mi-a dat inima peste cap din prima zi în care mi-a și furat-o! Acum e doar a ta și mi-a spus că te iubește infinit! Să ai parte de ceea ce-ți dorești și să atragi doar lucruri și momente frumoase așa ca sufletul tău unic și curat! «Te iubesc» e prea puțin să-ți spun în comparație cu ceea ce simt pentru tine! Happy Birthday , soția mea pe viață!”, a notat el în mediul online. Reacția ei a venit imediat: „Ce frumos! Te iubesc”.

Povestea de dragoste dintre Edward Sanda și Cleopatra Stratan Cleopatra Stratan și Edward Sanda s-au căsătorit de tineri și își doresc să devină părinți. Artistul a mărturisit că își dorește să aibă o fetiță, însă va mai dura până când asta se va întâmpla. „Ne dorim un copil la fel de tineri, dar nu chiar așa de tineri. Pentru că mai așteptăm. Mai vrem să copilărim, să mai vedem și noi lumea asta, că e frumoasă, și să ne ocupăm mai ales de carierele noastre. Oamenii așteaptă material din partea noastră. Și anume muzică, piese noi, ne ocupăm mai mult de asta. Când o să vină și un copil o să vină, nu l-am programat!”, a declarat Edward Sanda pentru Ciao.

Referitor la viitorul lor, cei doi pregătesc multe proiecte pe plan profesional, după ce s-au întors din luna de miere. „Ce să facem, ne-am reîntors cu forțe proaspete, suntem liniștiți pentru că ne-am dat refresh în vacanță asta, aveam nevoie. Avem multe proiecte și surprize pentru fanii noștri. Suntem fericiți. Nu știu de ce, dar eu am venit mult mai fericit din vacanță”, a spus artistul într-un interviu pentru Click.