Mesajul dur transmis de Ștefan Bănică, în plin scandal în care e implicată și Irina Fodor

Ștefan Bănică a avut o reacție neașteptată în mediul online. Totul, la puțin timp de la apariția unui scandal în care este implicată și colega lui de platou, Irina Fodor. Vedeta de la „Dancing on Ice” a pus capăt speculațiilor apărute în presă, la scurt timp după ce prezentatoarea TV, Răzvan Fodor și Lavinia Pîrva au făcut declarații referitoare la subiect.

Ștefan Bănică Jr: „Nu mă justific”

Ștefan Bănică a scos în evidență faptul că nu are în obicei să se justifice în fața nimănui pentru vizitele pe care le primește acasă. Cu toate acestea, acum a vrut să lămurească situația, scrie wowbiz.ro.

Artistul a transmis un mesaj extrem de tranșant, prin care cere încheierea tuturor speculațiilor despre relația dintre el și Irina Fodor.

Nu mă justific când cineva mă vizitează acasă, dar acum simt nevoia să închei speculații făcute în presă pe seama mea și a colegei mele de prezentare, Irina Fodor, pentru că mi se pare prea mult.

Sunt speculații care îi pot afecta pe cei din jurul meu și familia Fodor, care mi-e dragă.”, a scris Ștefan Bănică Jr, pe contul personal de Instagram.

Mesajul-dur-transmis-de-Stefan-Banica-in-plin-scandal-in-care-e-implicata-si-Irina-Fodor-1

Lavinia Pîrva a răbufnit după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost surprinși împreună

Lavinia Pîrva a răbufnit la câteva zile distanță după ce Ștefan Bănică și Irina Fodor au fost filmați la casa artistului. Aceasta a avut o primă reacție după ce s-au făcut speculații, în urma imaginilor surprinse de paparazzi, referitoare la natura relației dintre cei doi prezentatori ai emisiunii „Dancing on Ice”.

„Simt nevoia să vă împărtășesc cele întâmplate. În ziua în care la noi acasă au sosit colegii lui Ștefan de la Show-ul de dans „Dancing on ice : Vis în Doi” printre care și Irina Fodor, eu împreună cu Ștefan i-am întâmpinat cu mult drag. “Paparazzi “ au filmat toată scena pentru că erau la 10 metri de garajul nostru, însă pentru ei eu am fost invizibilă .Pentru ei, eu eram înscrisă într-un studiu de cercetare al teleportării, am fost teleportată în Palestina că să poată scrie în liniște ceva “senzațional” și probabil îi încurcam puțin. Acesta este adevăratul motiv pentru care eu am primit rolul victimei invizibile în filmul creat de ei . Întrebarea mea este dacă mai există oameni care mai cred în fantasmele ziariștilor!? Sper că nu!

Acestea fiind spuse, fară să mă străduiesc, am fabulat un text, cred eu, muuult mai interesant decât știrea voastră fară nici un fundament… un fel de titlu care să atragă, vezi Doamne, atenția și să pară că este ceva Wowwww… Nu este, vă spun eu. Sunteți plictisitori și fară pic de inspirație în a crea ceva interesant chiar și dintr-o situație cât se poate de normală. Nu am nimic personal cu voi! Nu vă judec ca oameni! Poate că sunteți doar niște oameni bunuți și vreți doar să pară că aveți serviciu! Eu am să cobor acum cu picioarele pe pământ, dar voi? Voi când?”, a scris Lavinia Pîrva pe Instagram.