Mario Mutu a împlinit 19 ani. Cum arată acum fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu

0

Mario Mutu a împlinit astăzi 19 ani, iar tatăl lui i-a transmis un mesaj emoționant. Fiul Alexandrei Dinu și al lui Adrian Mutu este complet transformat acum și a devenit un tânăr care atrage atenția tuturor fetelor. Astăzi este sărbătoare în familia Mutu. Mario, fiul cel mare al fostului fotbalist Adrian Mutu, împlinește 19 ani.

Tatăl său i-a transmis un mesaj emoționant pe una dintre rețelele de socializare. „La mulți ani de 19 ani fiului meu. Te iubesc”, a scris Adrian Mutu. La 19 ani, Mario Mutu este complet transformat și a devenit un tânăr care nu poate trece pe stradă neobservat. Fiul Alexandrei Dinu este plin de tatuaje și cu siguranță frânge multe inimi.

mario-mutu-zi-de-nastere

Alexandrei Dinu i-a fost ușor să fie mamă singură Alexandra Dinu și Adrian Mutu au divorțat în anul 2003, iar din căsnicia lor a rezultat Mario. După divorțul părinților, băiatul a rămas alături de mama sa, în Italia. Deși nu a fost fizic tot timpul lângă el, Adrian Mutu a încercat ca fiului său să nu-i lipsească figura paternă și l-a vizitat de fiecare dată când a putut.

Vedeta de la PRO TV a mărturisit într-un interviu că nu i-a fost deloc ușor să-l crească singură pe Mario, însă nu a avut de ales. „Să creşti singură un copil nu este deloc uşor, dar cu siguranţă este mai bine aşa decât să rămâi într-o familie în care există nemulţumire sau tensiuni. Să ai un copil este cea mai frumoasă bucurie a vieţii, iar eu m-am bucurat de fiecare zi pe care am avut-o alături de Mario.

El a fost mereu o parte importantă din modul în care am decis anumite lucruri de-a lungul vieţii: fie că a fost vorba despre mutarea în altă ţară, despre implicarea într-un alt proiect sau despre alegerea oamenilor care ne-au fost alături. Pentru mine a contat ca lui să îi fie bine, să fie fericit şi să poată să se bucure de copilărie sau, mai târziu, de adolescenţă”, a spus Alexandra Dinu.