Mariana Ionescu Căpitănescu, declarații sfâșietoare despre moartea subită a cumnatului său: „Pur și simplu a căzut din picioare”

loading...

Doliu în familia Marianei Ionescu Căpitănescu! Soțul surorii interpretei de muzică populară a murit subit, iar artista și rudele sale trec prin momente cumplite! Cântăreața a făcut declarații sfâșietoare despre decesul neașteptat al cumnatului său!

Cumnatul Marianei Ionescu Căpitănescu a murit în urma unui infarct fulgerător, în ciuda faptului că starea sa de sănătate generală era bună. Interpreta de muzică populară a dezvăluit, în exclusivitate pentru Antena Stars, că bărbatul avea o ușoară problemă la inimă pe care o ținea sub observație, însă nu era cardiac.

Totodată, artista a mai precizat că a existat un istoric în familia acestuia, tatăl lui murind tot din cauza unui infarct miocardic la vârsta de 42 de ani.

Mariana Ionescu Căpitănescu, detalii sfâșietoare despre moartea subită a cumnatului său

Interpreta de muzică populară a mărturisit că cea care a anunțat-o de tragedie a fost sora ei. Potrivit spuselor artistei, bărbatului i s-a făcut rău dintr-o dată și a leșinat, moment în care a sunat de urgență la ambulanță.

“Marcela s-a dus cu el şi era în clădire, dar nu era cu el în momentul în care…el, pur şi simplu, a căzut din picioare având loc acest infarct, a căzut din picioare şi am sunat ambulanţă pentru că eu trebuia să mă întâlnesc cu ea, am sunat la ambulanţă în timp ce mă duceam spre ea. M-a sunat foarte speriată să-mi spună că i s-a făcut rău şi până am ajuns acolo, ajunsese ambulanţa şi l-au resuscitat aproximativ o oră şi jumătate, poate chiar mai mult. A venit ambulanţa, după aceea au mai chemat încă o echipă de la ambulanţă pentru că, credeau că totuşi mai sunt şanse să ajute pentru că obosiseră cei care îl tot resuscitau.”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de paramedici, cumnatul Marianei Ionescu Căpitănescu nu a mai putut fi salvat. Moartea bărbatului a venit ca un șoc pentru toată lumea, pentru că în urmă cu câteva ore de tragedie, acesta se simțea bine și nu acuza nicio problemă.

„Înainte de a pleca mi-a zis că era într-o stare foarte bună. A venit ca din senin, poate pe drum şi-a schimbat el starea şi nu se simţea bine, dar nimic de care să spună sau să ştie ea. Nu părea a avea probleme, nu dădea semne de probleme de sănătate decât că, el spunea: „trebuie să mai slăbesc”. Îşi punea problema asta, să mai piardă din greutate. Noi, cu o seară înainte, ne-am văzut, am fost împreună şi a fost într-o stare normală, foarte blând, un comportament deosebit, am vorbit. El nu a băut niciodată alcool.”, a mai spus interpreta de muzică populară, în exclusivitate pentru Antena Stars.

Când va avea loc înmormântarea

Mariana Ionescu Căpitănescu a dezvăluit că înmormântarea va avea loc în cursul zilei de mâine, 30 decembrie 2020, iar pe ultimul drum îl vor conduce cele mai apropiate persoane din viața lui. Trupul neînsuflețit al bărbatului va fi îngropat în Cimitirul din comuna Ghercești, Craiova, lângă tatăl său.

„Toţi prietenii şi toată familia, toată lumea este alături de Marcela. Mâine va avea loc înmormântarea. Sunt momente grele la care nu te aştepţi niciodată şi încă suntem sub efectul şocului că nu ne vine să credem, nu acceptăm că se întâmplă, dar asta e realitatea, se întâmplă. Astăzi, se vor hotărî ultimele detalii, dar s-au gândit să-l înmormânteze lângă tatăl lui, în comuna Gherceşti, de unde este el, de lângă Craiova.”, ne-a mai spus artista.

loading...