Mariana Cojocaru, totul despre horoscopul Perseidelor. Toate dorințele se îndeplinesc acum

Începând de pe 17 iulie şi până pe 26 august, au loc perseidele sau ploaia de meteori, un eveniment important, de bun augur. Astrologul Mariana Cojocaru spune că acum se îndeplinesc toate dorințele, motiv pentru care ar trebui să profităm și să ne gândim serios la ce nevoi avem.

Zodia Berbec

Poate să îşi pună dorinţe în zona casei şi familiei. Sa nu se gândească la nimic legat de bani!

Zodia Taur

Taurii se pot ruga să aibă parte de o iubire adevărată, pentru că această dorință chiar li se va îndeplini cât de curând.

Zodia Gemeni

Gemenii vor avea mare noroc în ceea ce privesc cariera, pentru că au planuri mari pentru noi începuturi. Pot să deschidă uşi bune pe carieră.

Zodia Rac

Fiți foarte atenți ce cereți de la astre când vine vorba de dragoste și relații. Mare, mare grijă să nu vă lăsaţi păcăliţi, pentru că poate fi destul de ușor.

Zodia Leu

Steaua voastră călăuzitoare vine în zona prietenilor. Aveți noroc de oameni frumoși, care de acum vor fi mereu acolo să vă ajute oricand.

Zodia Fecioară

Chiar dacă de obicei sunt foarte hotărâte, Fecioarele au mai multe dorințe acum. Totuși, este să se centreze pe zona sănătăţii, pe zona care ţine de purificare, de relaxare, de reconectare cu energia pozitivă a Universului.

Zodia Balanță

Balanța trebuie să se gândească clar: vrea o iubire de o viață sau una sezonieră? Ce îți dorești, aia Primești, deci fii atent!

Zodia Scorpion

Dorința de iubire este foarte mare în timpul ploii de meteori. Vezi, totusi, ce îți dorești, pentru că nu toate iubirile sunt ca în povesti.

Zodia Săgetător

Fii foarte atent la oamenii pe care îi Primești în viața ta. Persoana de care te îndrăgosteşti ar fi bine să fie după tiparul tău.

Zodia Capricorn

Capricornii au planuri mari, pentru că știu că acum se îndeplinesc toate dorințele. Atenţie să nu vă păcăliţi, să nu suferiţi voi şi nici să-i faceţi pe alţii să sufere.

Zodia Vărsător

Vărsătorii își găsesc o persoană specială, deși încredere lor începuse să se cam piardă. Universul te iubește!

Zodia Pești

Dacă vezi o stea căzătoare, pune-ți neaparat o dorință! Aveți un simt dezvoltat când vine vorba de astfel de dorințe.