Maria Dragomiroiu rupe tăcerea: asta face artista zilnic. Da, e adevărat!

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai cunoscute artiste de la noi din țară. Celebra interpretă de muzică populară este foarte iubită și apreciată de fani pentru timbrul ei special, pentru spectacolul pe care le faci de fiecare dată pe scenă, dar mai ales pentru felul în care arată. Deși se apropie cu pași repezi de 70 de ani, nu-și arată deloc vârsta și parcă ea deține secretul frumuseții și tinereții veșnice.

Maria Dragomiroiu, despre cum se menține mereu tânără

Maria Dragomiroiu este una dintre cele mai iubite femei de la noi din țară. Interpreta a împlinit de curând 67 de ani, dar reușește să se mențină tânără. Este apreciată pentru felul în care arată, pentru că nu pare deloc de vârsta pe care o are și parcă face minuni cu tenul ei.

Celebra artistă a mărturisit că nu face nimic special pentru a se îngriji, deși mulți cred că stă numai prin saloane sau apelează la ajutorul medicului estetician. Vedeta este de părere că faptul că este mereu activă o ține tânără, la fel și munca și spectacolele. Chiar dacă mai sunt si probleme si stres, știe să se bucure de lucrurile frumoase din viața ei.

“Eu nu fac nimic special pentru a mă menține, nu merg să mă întrețin nicăieri, muncesc foarte mult fizic, prin curte totul e făcut de mine, pentru că asta este și o terapie. Eu doar nu tund iarba, pentru că nu am timp, în rest fac tot, aranjez toate floricelele, vorbesc cu ele”, a povestit Maria Dragomiroiu, pentru Spectacola.

Regula de aur a artistei

Artista nu are timp să meargă la sală sau să facă sport acasă, dar este activă în gospodărie, unde are multe flori de care se ocupă cu mare grijă. În rest, nu are niciun secret pentru felul în care arată.

Are, însă, o regulă pe care o respectă mereu. Aceasta nu se culcă până nu se demachiază complet, indiferent de cât ar fi ora. Maria Dragomiroiu se spală cu săpun de casă și nu cu demachiant, iar uneori folosește și ulei de cocos pentru a nu avea tenul uscat. Nu are timp de mers la Cosmetică, deși și-ar dori să se mai răsfețe uneori.