Marcela Fota trăiește clipe de coșmar după moartea soțului ei. S-a trezit cu moștenitorii pe cap. „Toţi voiau câte ceva din averea tatălui”

Marcela Fota trăiește clipe de coșmar după ce soțul ei, Minel Păpăroiu, s-a stins din viață la doar 47 de ani.  Bărbatul a suferit un infarct atunci când aștepta la o coadă, într-o instituție a statului. Acesta se afla la a doua căsătorie și avea două fiice cu fosta soție.

După moartea soțului, Marcela Fota s-a trezit cu moștenitorii pe cap. Omul de afaceri Minel Păpăroiu s-a stins din viață la 47 de ani în urma unui infarct. Bărbatul a lăsat în urmă o avere remarcabilă, de care artista nu a ţinut cu dinţii. Marcela Fota a cedat bunurile rămase fetelor din prima căsnicie a soțului ei, doar pentru a avea parte de linişte.

Artista a hotărât să cedeze toată averea. A luat această decizie după ce a văzut teama din ochii băieţelului ei, David. Micuțul a întrebat-o dacă vor fi daţi afară din casă după moartea tatălui său.

Noi am avut  problemă atunci, tatăl lui David mai avea doi copii și a urmat cu moștenirea, cu averea… la care copilul meu, primul lucru care m-a întrebat, văzând că toată lumea vine să ia, eu am, eu vreau, eu… luați!

Am lăsat foarte mult de la mine până am ajuns la liniștea necesară. David avea 11 ani jumate și m-a întrebat: o să ne dea afară din casă? Astea sunt lucruri care te fac să înțelegi că trebuie să faci ce este bine pentru copilul tău.

S-au rezolvat și lucrurile cu averea, eu și David am renunțat la anumite lucruri în favoarea lor, el a fost un om foarte harnic, a rămas cât să putem noi duce… am lăsat din partea noastră pentru liniște.

Am zis și faptul că, în ultima perioadă, el trăind mai mult lângă mine și David și mai puțin lângă ele, am zis că poate simt asta ca pe o recompensă. Cel mai important este să fii liniștit psihic, și pentru niște bani sau suprafețe, liniștea mea merita orice”, a dezvăluit Marcela Fota în emisiunea moderată de Cristina Șișcanu, la Metropola TV.

Marcela Fota și fiul ei au fost răvășiți de durere. Cum a reacționat fiul artistei după moartea lui Minel Păpăroiu

Fiul Marcelei și al lui Minel Păpăroiu avea doar 11 ani când tatăl său a trecut în neființă. Mama lui a găsit cuvintele potrivite pentru a-i explica despre plecarea tatălui. Copilul nu a fost dornic să meargă să-l vadă la biserică, a plâns câteva lacrimi, apoi nu a mai adus în discuție acest subiect timp de două luni. Într-o zi, micuțul s-a închis în baie și a urlat.

Prima zi mi-a fost teamă că el va spune că va vrea să îl vadă. I-am spus că tati a avut o problemă și că este în spital și că vedem mâine ce se întâmplă. A doua zi i-am spus ‘Tu știi cât îl iubea Dumnezeu pe tati și tati pe Dumnezeu’. I-am spus că Dumnezeu a hotărât să-l ia pe tati. El mi-a spus ‘Adică, tati nu mai e?’.

După a fost lupta, copilul meu nu a avut nicio reacție atunci, i-au curs două lacrimi, că m-a văzut pe mine plângând. I-am spus că tati este pus într-un loc în biserica la care a ajutat să se construiască și l-am întrebat: ‘Vrei să mergi cu mama să stai cu tati?’, iar el a spus ‘Spune-mi a doua opțiune’. I-am zis ‘Să stai acasă cu prietenii tăi’, el a zis că vrea acasă.

Din momentul acela copilul meu nu a mai vorbit despre chestia asta, efectiv refuza orice discuție pe acest subiect. Aici a fost panica mea și durerea

La vreo două luni a venit sora mea, de atunci ea stă la noi, mi-a spus că David era încuiat în baie.

L-am găsit urlând, avea 12 ani. L-am luat în brațe și am plâns amândoi, atunci a acceptat și el momentul prin care trebuia să treacă”, a mărturisit Marcela Fota în emisiunea moderată de Cătălin Măruța.

Lasă un comentariu