Manelistul Dani Mocanu, în vizorul autorităților, duminica aceasta..

loading...

Este vorba despre videoclipul postat recent pe internet, în care celebrul manelist Dani Mocanu, apare alături de un animal feroce, un leu. Videoclipul a strâns aproape 8 milioane de vizualizări într-un timp record, însă a venit la pachet cu o anchetă și un dosar penal pentru renumitul manelist. Din dorința de a ieși în evidență și de a arata lumii că până și cele mai fioroase animale pot fi îmblânzite, atunci când , manelistul și cei din staful lui au omis un detaliu extrem de important – felina exotică nu era, se pare, în cea mai bună stare de sănătate, care stârnește acum revoltă în mediul online și nu numai.

Imaginile cu leul rănit ținut în lesă, mângâiat și tras de coadă, au stârnit valuri de indignare pe rețelele de socializare, pentru ca mai apoi să intre în atenția poliției care s-a sesizat și a deschis un dosar penal pentru rele tratamente și cruzimi împotriva animalelor. Anchetatorii au efectuat trei percheziții, atât în vilele manelistului cât și în studioul unde s-a filmat videoclipul.

Proprietarul animalului, care este din satul dambovițean Picior de Munte, cel care a împrumutat leul manelistului pentru așa zisul act artistic, are acasă o adevărată crescătorie de sălbăticiuni, iar echipa „Asta-i România!” a descoperit, la fața locului, cel puțin șase lei. Sătenii spun că sunt obișnuiți cu răgetul fiarelor, dar totodată ei n-au ce face în acest sens; jungla de lângă ei ar fi apărut cu mulți ani în urmă… Și asta nu este tot; acum 5 ani, stăpânul leilor s-a mai aflat în vizorul presei și al autorităților după ce una dintre felinele uriașe ar fi atacat și rănit o femeie. Proprietarul cu pasiuni periculoase spunea, la acea vreme, că tânăra ar fi fost mușcată de niște câini, asta deși medicii au preluat-o chiar de lângă cușca leului.

loading...