Magda Catone a ”dispărut” din lumina reflectoarelor. Ce face acum marea actriță

La 10 ani de la moartea lui Șerban Ionescu, Magda Catone a ”dispărut” din lumina reflectoarelor. Actrița s-a retras de pe micile ecrane și preferă să-și trăiască viața discret.

Magda Catone este o actriță celebră. A absolvit Academia de Artă Teatrală și Cinematografică în anul 1982, la clasa lui Amza Pellea și a lui Ion Cojar. Telespectatorii o țin minte și dintr-o reclamă la un detergent, care a fost difuzată ani la rând pe micile ecrane.

Din 2012, însă, de când a murit soțul ei, Magda Catone nu a mai apărut nici măcar în reclamele datorită cărora era atât de renumită. A mai avut, în schimb, câteva roluri mici în filme care s-au difuzat în 2014, 2017, 2020 și 2021: ”Vineri seară”, ”Scurtcircuit”, ”Și atunci, ce e libertatea?” și ”Scara”.

Ultima apariție publică a actriței a fost în noiembrie 2021, atunci când a fost invitată în cadrul emisiunii ”Exclusiv VIP”, cu Cristi Brancu. Magda Catone a depănat atunci amintiri din anii pe care i-a petrecut alături de Șerban Ionescu. Actrița a stat alături de soțul ei timp de aproximativ 30 de ani, iar, în ultimele luni de viață ale acestuia, cei doi s-au luptat în procesul de divorț.