Luna Neagră de la 15 aprilie schimbă tot. Zodiile sunt influențate în mod negativ

Luna Neagră mai este cunoscută şi sub denumirea de Lilith și reprezintă latura noastră negativă. Luna Neagră este asociată cu lucrurile rele, cu karma care se întoarce împotriva noastră și evenimentele mai puțin plăcute din viață. Acest evenimente de la 15 aprilie ne afectează pe toți și ar fi bine să fim atenți la ce se petrece în viața noastră.

Zodia Berbec

Prezenţa Lunii Negre în Berbec influenţează acest nativ făcându-l instabil pe plan amoros. Din cauza infidelității sale și a nesiguranței când vine vorba despre relații, nu va reuși să își găsească prea curând pe cineva, pentru că nimeni nu este dispus să îi accepte ieșirile.

Zodia Taur

Influenţa Lunii Negre îi poate marca şi traseul financiar, având probleme toată viaţa din cauza banilor. Luna aceasta vei fi dispus să intri în relații doar pentru a-ți atinge interesele financiare și asta te va costa mult, pentru că planul tău nu va ajunge nicăieri.

Zodia Gemeni

Luna Neagră în Gemeni îți provoacă o atitudine nepotrivită față de partenerul de viață. Nu mai simți aceeași atracție, ești rece și păstrezi distanța cât de mult poți. El va observa această schimbare și va lua atitudine, pentru că nimeni nu te acceptă așa de izolat.

Zodia Rac

Lilith în Rac dezvăluie traume în copilărie. Un eveniment vechi te-a marcat atât de tare încât acum iese din nou la suprafață. Faci tot ce poți pentru ca ceilalți să nu afle despre ce este vorba, dar ei tot vor descoperi anumite aspecte și asta nu îți place deloc.

Zodia Leu

Leii vor fi atrași de acum de persoanele care îi țin mereu în tensiune, care le ridică adrenalina. Dacă până acum preferau liniștea, siguranța, de acum își vor canaliza atenția numai pe senzațiile tari. Leul tinde să devină prea plin de el.

Zodia Fecioară

Fecioara este tot mai limitată și nu are deloc încredere în forțele ei, deși a dovedit de multe ori că are ambiție. Nu reuşeşte să fie constantă din niciun punct de vedere și, chiar dacă are idei și planuri, nu are puterea de a le pune în aplicare.

Zodia Balanță

Să fie foarte atente în această ultimă perioadă a lui Lilith pe casa banilor. Gândiți foarte bine înainte de a face o investiție. Este foarte important ce faceți cu banii, cum gestionați finanțele, pentru că se anunță o perioadă grea, cu multe cheltuieli.

Zodia Scorpion

Întâmpină o mare dificultate în socializarea cu cei din jurul său. Sunt disperați de atenție, vor să își facă o imagine bună cu orice preț și uită să se bucure de lucrurile care contează. Dacă te stresezi inutil, nu vei ajunge nicăieri.

Zodia Săgetător

Săgetătorii ar trebui să fie cei mai atenţi din tot zodiacul în această ultimă perioadă cu Luna Neagră. Un viciu îi poate aduce grave probleme de sănătate în perioada aceasta, motiv pentru care ar trebui să fie atent la ce consumă.

Zodia Capricorn

Acest nativ are frustrări care îi vor pune piedici în realizarea unei familii. Este avar și egoist și nu poate face nimic din plăcere. De fiecare dată când oferă ceva, vrea să primească și mai mult. Fuge de responsabilităţi, nu este un om de cuvânt.

Zodia Vărsător

Luna Neagră în Vărsător indică o libertate exagerată pe plan amoros. Nu mai ține cont de nicio regulă, face totul după cum îl taie capul și asta îl deranjează pe partenerul de viață. Nimeni nu vrea să fie prostit, ignorat și contrazis la orice pas doar din orgoliu.

Zodia Pești

Visează cu ochii deschişi, pierzând astfel multe bucurii pe care le are chiar lângă el. Nu are deloc ambiție și determinare și, orice ar avea de făcut, i se pare inutil și nu acordă atenția necesară.