Linda Evangelista, desfigurată în urma unui tratament cosmetic. A folosit bandă adezivă pentru a-și…

Linda Evangelista (57 de ani), unul dintre simbolurile modei anilor 1990, a povestit cum a avut pielea feței întinsă cu bandă adezivă pentru o ședință foto pentru publicația British Vouge.

Supermodelul canadian a declarat că a rămas “permanent deformată” și “desfigurată brutal” după ce a făcut, în septembrie 2021, o procedură cosmetică, numită criolipoliză, ce presupune congelarea țesutului adipos. Linda a relatat că intervenția la care a apelat a dus la hiperplazie adipoasă paradoxală, adică o creștere a țesutului adipos care era tratat pentru a fi micșorat, notează Sky News.

Pozând pentru coperta British Vogue, Evangelista a spus că make-up artistul Pat McGrath a folosit bandă adezivă și elastice pentru a-și întinde pielea feței, a maxilarului și gâtului.

Linda Evangelista, desfigurată în urma unui tratament cosmetic. A folosit bandă adezivă pentru a-și întinde pielea pentru un pictorial

Ea a apărut într-o serie de ținute diferite, dar și-a arătat doar chipul.

Acestea nu sunt fața și gâtul meu în viața reală – și nu pot să mă plimb cu bandă și elastice peste tot – a spus Evangelista.

Încerc să mă accept și să mă iubesc așa cum sunt. Pentru pictoriale întotdeauna cred că suntem aici pentru a crea fantezii. Ne creăm vise. Cred că este permis. De asemenea, toată nesiguranța mea este mascată în aceste imagini, așa că trebuie să fac ceea ce îmi place să fac – a mai spus vedeta.

Pictorialul din British Vogue a marcat o revenire după ani de suferințe psihice.

M-am vindecat psihic? Absolut deloc. Dar sunt atât de recunoscătoare pentru sprijinul primit de la prietenii mei și de la industrie. Nu o să mă vezi în costum de baie, asta e sigur! Va fi dificil să găsesc locuri de muncă fără a-mi retușa aspectul sau a păcăli ochiul privitorului. Dacă aș fi cunoscut efectele secundare ce includ pierderea mijloacelor de existență și dacă știam că tratamentul te face să ajungi atât de deprimat încât să te urăști pe tine însuși, nu mi-aș fi asumat acest risc. – a mai precizat Linda Evangelista.

Linda Evanghelista, desfigurată în urma unui tratament cosmetic. A folosit bandă adezivă pentru a-și întinde pielea pentru un pictorial

Criptoliza presupune folosirea unei temepraturi scăzute pen tru a îngheța țesutul adipos, în scopul de a-l distruge pentru ca mai apoi să fie eliminat pin ficat. Supermodelul a intentat un process împotriva CoolSculpting, brandul folosit pentru criptoliză. În luna iulie a acestui an, procesul a fost soluționat.

Suntem încântați că am rezolvat această problemă cu doamna Evangelista. Accentul nostru continuă să se concentreze pe sporirea încrederii prin furnizarea de produse și servicii estetice sigure, de încredere, susținute de știință. CoolSculpting este aprobat de FDA, tratament non-invaziv pentru umflături vizibile de grăsime în nouă zone ale corpului – au precizat reprezentanții brandului, pentru Vougue.