Lidia Fecioru spune cum ne putem proteja casa de ghinion. Care sunt lucrurile indispensabile într-o locuință

Liniștea și armonia casei sunt deziderate pentru fiecare dintre noi. Cu toții ne dorim să avem confort maxim în locul în care ne petrecem cea mai mare parte din timp. Conștient sau nu, putem să facem anumite lucruri care să atragă binele și norocul asupra casei noastre.

Cum ne putem proteja casa de ghinion

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit care sunt lucrurile pe care trebuie să le avem în locuință, pentru a o proteja de ghinion și la ce este necesar să fim atenți. Primul sfat din partea specialistului este să ne facem casa comodă, să avem lucruri care sunt în armonie unele cu altele. Din nicio locuință nu trebuie să lipsească lumânările. Lidia Fecioru spune că lumânările sunt obligatorii în casă și că este ideal să le lăsăm să ardă 10-15 minute pe zi.

Și culoarea lumânării este importantă. Aflați de la Lidia Fecioru că o lumânare roșie atrage dragostea, una verde atrage banii, în timp ce o lumânare albă atrage armonia și fericirea.

Un foc când arde în lumânare e perfect. De obicei, dacă vrem să atragem dragostea, dăm foc la o lumânare roșie, vrem să atragem bani, dăm foc la o lumânare verde, vrem să atragem armonie și fericire, dăm la o lumânare albă. Dacă le vrem pe toate dăm foc la lumânări aurii. Nu trebuie să ardă tot timpul, a explicat Lidia Fecioru.

Frunzele de dafin să nu lipsească din casă. Lidia Fecioru spune că dafinul este un pom al biruinței, laur, este copacul regilor, copacul învingătorilor. Ea recomandă să ne scriem pe frunza de dafin o dorință de bani, de iubire, să o aprindem și cât ea arde, să spunem o rugăciune.

Primul lucru de făcut când te muți într-o altă casă

Un sfat prețios din partea Lidiei Fecioru vizează momentul mutării într-o altă casă. Este foarte important să schimbați oglinzile pentru că nimic nu păstrează informația mai bine decât ele. Scoateți oglinzile, iar pentru restul casei puteți chema un preot, spune bioenergoterapeutul. Lidia Fecioru atrage atenția asupra stării de spirit și a energiei cu care intră cineva într-o casă nouă.

Depinde și cu ce energii intrăm noi în acea casă, dacă intrăm în suferință, nu ne va aduce noroc, a dezvăluit Lidia Fecioru.

Ce facem dacă primim în dar bijuterii. Lidia Fecioru spune că trebuie să le punem pe o hârtie cu sare și să le lăsăm să stea un asfințit și un răsărit. De asemenea, nu avem voie să purtăm verigheta altei persoane. Dacă găsim o verighetă, nu o purtăm ci o putem topi. De asemenea, dacă nu ne place o bijuterie sau persoana care ne-a dat-o, ne ducem și le schimbăm, recomandă Lidia Fecioru.