Lia Bugnar s-a dus ”glonț” la cea care i-a furat ”puiuțul” și…Față în față cu Theo Rose și Anghel Damian. Ce s-a întâmplat…

Au dat nas în nas la un eveniment și… s-au băgat în seamă. Nu este nicio glumă! Lia Bugnar s-a dus glonț către Theo Rose, cea care i-a furat „puiuțul”, pe Anghel Damian. A vrut să arate că are sânge în „instalație”, însă s-a umplut de penibil. Coșmarul despărțirii o urmărește, clar, pe cunoscuta actriță și regizoare. CANCAN.RO are detalii și imagini în exclusivitate.

WhatsApp Image 2022 08 24 at 10.06.54 PM

Este posibil ca povestea lor să fi început pe platourile de filmare ale serialului „Clanul”, el în calitate de regizor, ea ca actriță – cântăreață care face parte din distribuție. „Păgubiții” au fost Lia Bugnar și Alex Leonte.

Ulterior, Theo Rose și Anghel Damian și-au oficializat relația, iar purisanca Lia și nepotul lui Nea Mărin și-au lins rănile cum au știut mai bine. Drumurile a trei dintre eroii noștri s-au intersectat, însă, zilele trecute la Mall Băneasa, când Pro TV și-a lansat noua grilă.

Din fericire, nu a fost nevoie de intervenția oamenilor legii la fața locului. Pe cât posibil, Theo Rose, Anghel Damian și „tradusa” Lia Bugnar au încercat să nu distrugă evenimentul.

Lia Bugnar a făcut tot posibilul să fie lângă fostul ei ”pui”
Lia Bugnar a făcut tot posibilul să fie lângă fostul ei ”pui”

Și-a umflat pieptul și a „atacat-o” pe Theo Rose!

Anghel Damian s-a intersectat cu Lia Bugnar și a urmat o discuție. Ca pe vremuri! Dar nu, logic, despre un viitor împreună. Întrevederea a durat câteva secunde, potrivit informațiilor CANCAN.RO, după care fiecare și-a văzut de propriul drum. Show-ul nu s-a terminat, însă, aici. Pentru că Lia Bugnar a „reperat-o” pe Theo Rose, cea care, practic, l-a lăsat fără „puiuț”. A simțit că e momentul potrivit să arate tuturor că este de neclintit. Prost moment!

Lia Bugnar s-a băgat în seamă cu Theo Rose
Lia Bugnar s-a băgat în seamă cu Theo Rose

În timp ce Theo Rose era la un interviu, Lia Bugnar și-a umflat pieptul și a „atacat-o” pe rivală. Pentru imagine – că în această branșă este cea mai importantă – actrița și regizoarea s-a dus către cea „subordonată”, în prezent, de „ex”-ul ei și a… felicitat-o! Ce gest, ce plan, câtă prietenie și apreciere! Ipocrizie, nu credeți? 🙂 În fine! Povestea, însă, continuă! Purisanca Lia nu s-a oprit aici. Semn că de la bun început a fost pusă pe fapte mari.

Fără nicio jenă, s-a lipit de fost!

Lia Bugnar a încercat să-și „marcheze” teritoriul inclusiv la poza de grup pentru serialul „Clanul” pe care îl construiește alături de „puiuț”, unde el este regizor, iar ea scenarist. Fără nicio jenă, „eroina” noastră s-a „lipit”  de fostul partener, puțin stânjenit de situație. Ulterior, după vizionarea materialului, Theo Rose s-a retras. A plecat de la eveniment. Ruptură?! „Diabolica” Lia o fi „lovit” decisiv?! CANCAN.RO urmează să vă țină la curent, ca de obicei, cu desfășurarea telenovelei.