Lia Bugnar rupe tăcerea. Ce părere are, de fapt, despre Theo Rose, actuala iubită a fostului ei: ”N-are niciun fel de pregătire…”

Lia Bugnar, Anghel Damian și Theo Rose au fost doar câțiva dintre cei prezenți la evenimentul PRO TV, de zilele trecute. Scenarista a vorbit pentru prima dată despre Theo Rose, după ce aceasta a început o relație cu Anghel Damian, fostul iubit al Liei. Ce spune acum scenarista despre Theo Rose ca actriță.

Lia Bugnar a vorbit despre serialul ”Clanul”, dar și despre Theo Rose ca actriță. Totul după ce cântăreața a anunțat că formează o relație cu Anghel Damian, fostul partener de viață al scenaristei. Lia este de părere că în serial joacă oameni, care nu au pregătire actoricească, așa cum s-ar întâmpla și-n cazul lui Theo Rose.

Chiar am grijă la fiecare replică, a fiecărui personaj. Când se întâmplă să joace în film oameni care nu au niciun fel de pregătire actoricească, cum se întâmplă să fie Theo Rose și cum mai sunt câțiva oameni în film, puțini, mai puțini ca la «Vlad», sunt mult mai atentă la ce scriu, pentru că realmente lor trebuie să le dai replici extraordinar de eficiente și de percutante, care să funcționeze.

Nu e nimic facil acolo, e greu ce fac toți actorii din film. Realmente, când știu că un om vine cu o frică mai mare decât alții, pentru că nu are pregătirea necesară, pentru că e o întâmplare din viața lui care poate să fie terifiantă, n-ai mai făcut asta. Am mai mare grijă la cum scriu!”, a declarat scenarista, pentru Cancan.ro

Lia Bugnar a continuat să surprindă

Actrița a mers să vorbească și cu fostul ei iubit, cu Anghel Damian. Mai apoi, s-a pus lângă el ”la cadru”, fapt care i-a lăsat, din nou, muți de uimire pe mulți. Asta pentru că, cel mai probabil, oamenii se așteptau ca cei doi foști să-și fi spus ADIO definitiv, nu ”adio, dar rămâi cu mine”. Ulterior, după difuzarea materialului, Theo Rose a plecat. Artista chiar a postat un mesaj pe Instagram, în care a dat de înțeles că este dezamăgită de anumiți oameni din viața ei. Nu se știe momentan ce a enervat-o pe Theo Rose.

Voiam să vă zic că eu am găsit vinovata pentru tot ce se întâmplă. Vinovata e mama. Mama e vinovată. Măi mamă care m-ai făcut și m-ai crescut… De ce te-ai răzgândit tu, eu nu înțeleg. Nu mai voiai să mă faci și până la urma urmei te-ai răzgândit și m-ai făcut, și m-ai adus pe lume și m-ai crescut, și m-ai trimis între oameni. Ca să ce? Ca să mă stric de tot.”, a spus Theo Rose.

Screenshot 2022 08 26T082240.973